Bevis for en konstruert krise, Dr. Reiner Fuellmich intervjuer Dr. David Martin: Patentdokumenter beviser at SARS-virus, spike-proteiner og mRNA-injeksjoner ble patentsøkt i lang tid før "pandemien" ble startet

Fra Vaken.se.
Les hele artikkelen her med videointervjuet med Dr. David Martin, som legger frem solide bevis for at koronakrisen er konstruert, må sees! Video på 1,22 timer, men så spekket med sensasjonell informasjon at det er tiden vel verdt.

Utdrag:
"Den världsberömde tyska advokaten Reiner Fuellmich förbereder en gruppåtalan mot en rad myndigheter och politiska institutioner för brott mot mänskligheten i samband med hanteringen av coronan. Här intervjuar han Dr. David Martin som under två decennier kartlagt forskningen och patenten på det aktuella området omkring SARS-virus, spikproteiner och mRNA-preparat.

Det är en oerhört faktaspäckad intervju med redogörelser för en rad ytterst komprometterande bevis för hur coronapandemin planerats och iscensatts".

Originaltext: anthropocene.live.

2 Likes

Jaja, man får bare si velkommen etter. Massevis av folk har visst at kovidiotiet er rigga fra a til å. Men jaggu fikk de “the sheeple” til å konvertere til “lab rats” på et øyeblikk. Interesting times for sure…

3 Likes

Tjah, det bliver interessant at hoere ALLE bort forklaringerne naar det hele naar Domstolene!

Godt vi stadig har mennesker som Fuelmich for, I’m ikke vi havde, da var vi vist alle blevet slagtet for laengst :hot_face:

1 Like