Bill Gates vil dimme sola

Nei, det er ingen tidlig aprilspøk eller noen konspirasjonsteori. Det er harde fakta: Bill Gates finansierer et prosjekt der det skal sprøytes kalkstøv ut i stratosfæren for å teste dimming av sollyset. Prosjektet gjennomføres av Harvard og kalles SCoPEx: Stratospheric Controlled Perturbation Experiment.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/03/bill-gates-vil-dimme-sola/
2 Likes

Bill Gates er ikke rigtig I sit hovede.

I mit hjem menes han at vaere en kriminel psykopat som meget tydeligt oensker at draebe en meget store del af befolkningen pas vores alles planet. :sleepy:

1 Like

Et livsfarlig eksperiment med global dimming pågår allerede, og det i flere tiår. Mange umerkede store transportfly er filmet mens de slipper ut stoff som ser ut som kondensstriper, men de oppløses ikke, de omgjør en blå himmel til en himmel med slør. Nærbilder viser at stoffene sprayes fra dyser på vingene eller flykroppen.

Det amerikanske militærbudsjettet er ikke transparent, og mange hundre milliarder kan ikke gjøres rede for. Observatører mener med god grunn at en del av disse pengene, 2300 milliarder dollar i 2001, finansierer “black projects”, og geoengineering med været er ett av dem. Urovekkende blir det eksperimentert med å bruke vær som våpen.

En tilsiktet dimming, helt unødvendig, for å kjøle ned planeten kan få katastrofale konsekvenser. For starter en nedkjøling som ikke kan stoppes, ved at det reflekteres for mye solstråling fra de kunstige aerosolene i atmosfæren, kan det sette i gang en nedkjøling som kan lede til en ny istid. Det er istidene som har utryddet mye av flora og fauna, ikke de varmere periodene i klimahistorien.