I Thailand fikk de smitten først etter at Covid-19 "vaksinene" ble satt

Fra Derimot.no.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
Er det vaksinene som bidrar til smitteøkningen?.

I Thailand fikk en smitte først etter at vaksinene ble satt.

8 AUGUST 2021.

I Thailand øker smitten dramatisk. Før vaksinasjonsprogrammet ble iverksatt ble det nesten ikke registrert smittede.

Av redaktør.

Avisa Adressa i Trondheim publiserte lørdag en artikkel fra den danske avisa Politiken om koronakatastrofe i Thailand, der smittetallene nå skal være oppe i 20.000 pr. dag.

"Skrekkhistorien i Adressa/Politiken går ut på at Delta-varianten lager kaos og fyller opp sykehusene samtidig som folk dør som fluer av covid-19 i slummen i storbyene.

Det er ifølge avisa de fattige som dør fordi de er trangbodde. Artikkelen opplyser ikke om de som blir syke er vaksinert eller ikke.

.

Statistikken over vaksinerte i Thailand. Det er påfallende hvordan den og tallene for smittete i grafen under overensstemmer.

Hvis vi ser på covid-statistikken fra Thailand, var ingen der syke av covid før vi runda mars i år. Landet var erklært som pandemisuksess uten verken smitte eller dødsfall, men i mars begynte myndighetene å vaksinere befolkningen.
Da var det også slutt på et smittefritt Thailand.

Som vi meget tydelig kan se øker smittetallene i Thailand først etter at vaksineringen starter.

Ifølge Politiken øker smitten i Thailand bratt, myndighetene har igjen stengt ned landet og hjelpeorganisasjoner deler ut gratis mat til de som sulter fordi jobb og inntekt er borte enda en gang".

Tall fra Worldometers viser at smittetallet i Thailand nå er oppe i 20.000 pr dag. Thailand har 70 millioner innbyggere".

2 Likes

Man skulle jo tro de nu er begyndt at sprede smitten med fly…var det ikke hvad de gjorde I Kosovo :sleepy:!?

Vores “lederes” nu komplet sindssyge handlinger, mere end tyder paa panik…de kan tydeligt ikke faa draebt nok mennesker hurtigt nok :hot_face:

I samme sammenhaeng, se ogsaa Corbett rapporten her - inkluderende min gamle arbejdsplads Bank of America:Interview 1655 – New World Next Week with James Evan Pilato : The Corbett Report

Hvorfor, monJeg synes, at naar Jeg laegger Al denne information sammen, saa haenger det hele netop sammen og, det ikke kun ligner Kina men, er jo naesten en kopi af Kina…og-eh…var/er det ikke netop en af Biden’s vilde droemme :nauseated_face:

1 Like