Mikrobiolog Dr. Sucharit Bhakdi: De dreper folk med Covid-19 "vaksinene" for å redusere verdens befolkning

Fra Rumble.com
Les hele artikkelen her, med en sterk video (ca.39 min), intervjuet med Dr. Sucharit Bhakdi.

Utdrag:
"In this exclusive interview with The New American magazine’s Senior Editor Alex Newman, world-renown German-Thai-American microbiologist Dr. Sucharit Bhakdi warns that the COVID hysteria is based on lies and that the COVID “vaccines” are set to cause a global catastrophe and a decimation of the human population.

Starting off, he explains that the PCR test has been abused to produce fear in a way that is unscientific. Next, he explains what the mRNA vaccines are going to do to the human body in terms and using analogies that anyone can understand. Among other concerns, he expects massive deadly clotting as well as immune system responses that will destroy the human body. Finally, Bhakdi, who warned of impending “doom” during a Fox News interview that went viral, calls for criminal prosecutions of the people responsible and an immediate halt to this global experiment".

Kommentar:
Disse kritikerne som ikke slipper til i MSM, ikke forvent at Dr. Bhakdi blir invitert til NRKs Debatten, er like kvalifiserte eller kvalifiserte bedre enn de som regimene og MSM bruker i sin skremsels-propaganda. Dessverre er det bare et mindretall av professorer, forskere og mikrobiologer som er modige nok og utsetter seg for fare for å få sannheten frem som Dr. Bhakdi, Madej, Kaufman med flere, og de får bare taletid i alternativmedia som bare leses av rundt 5% av de som har Internett, for det er bare på Internett en finner alternativpressen. Mange blir overasket av å få vite at det er bare litt over 50% av verdens befolkning som har tilgang til internett.

Hvis ikke befolkningene i den industrialiserte delen av verden snart forstår at den konstruerte konronakrisen kamuflert som en helsekrise er et globalt kupp og et angrep på menneskeheten, vil de mørke kapitalkreftene som står bak vinne. Dette må forstås før verdens befolkning blir så svekket av Covid-19 “vaksinene” at de ikke klarer å gjøre opprør. Det er ingen tid å miste, over en milliard mennesker har allerede fått mRNA-injeksjonene.

1 Like

“Befolkningen i den industrialiserte delen av verden” er antagelig beyond repair. En del av dem var delvis våkne en periode. Kovidioitiet tok fullstendig knekken på de kognitive evnene til folk, og man kan legge fram så mange beviser man bare vil, men mottaksapparatet er stengt :slight_smile:

2 Likes