Aldri mer 24. mars!

I dag 24. mars 2021 er det 10 år siden norske F-16 fly på ordre fra Jens Stoltenberg slapp de første bombene over Libya. Antikrigs-Initiativet sier: «Aldri mer 24. mars».


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/03/aldri-mer-24-mars/
2 Likes

Beskyldningene om at Gadaffi angrep sitt egen folk og var en tyrann, var fabrikkerte av CIA og britene. Beregnet på den vestlige befolkningen som påskudd for å til angrep militært. En vestlig presse og media, med samme finansielle eier som også eier USAs krigsvåpenindustri som har NATO som beste kunde, overbeviste den vestlige og norske befolkningen om at USA/NATO måtte befri det stakkars libyske folket fra despoten, og USA/NATO kunne gå til angrep uten nevneverdige protester.

Den egentlige grunnen til angrepet, var at Gadaffi ville gå vekk fra petrodollaren, han ville ha gulldinarer for oljen. En gulldinar med sikkerhet i gullbeholdning i egen sentralbank som ikke var underlagt Federal Reserve. Han ville heller ikke ha lån fra Verdensbanken og IMF med betingelser som tillot at utenlandsk kapital fikk kjøpe Libyas enorme olje, gass og mineral forekomster.

Dette truet også CFA francen, valutaen som Frankrike bruker i handelen med tolv tidligere kolonier i Afrika, noe som bekymret Sarkozy sterkt. Han skal ha foreslått angrep for amerikanerne, som ikke var vonde å be, for de som vil ut av petrodollar systemet blir straks angrepet av USA, fordi det er petrodollaren som gir dollaren-fiat penger over alle fiat penger-verdi. Noe Saddam Hussein fikk merke, han ville ha Euro og ikke petrodollar for oljen, og Irak ble snart etter angrepet, og også okkupert for at amerikanske selskaper skal kunne føre ut oljen med militær bevoktning, et ran av landet som ennå pågår.

Gaddafi gikk mot globalismen, han nasjonaliserte landets ressurser, og fordelte velstanden rikelig blant landets innbyggere: For eksempel subsidierte boliger, strøm, bensin, biler og brød. Gratis utdannelse, og kunne ikke Libya tilby den utdannelsen studenten ville ha, fikk han/hun den i utlandet med alle utgifter betalt. De som ville bli bønder, fikk jord, maskinpark og driftsbygninger av staten, og de som giftet seg fikk 50 000$ i bryllupsgave av staten.

USA/NATO angrep “for å befri befolkningen fra Gadaffi”, men når de angrep var det den sivile befolkningen de sa de ville befri som ble angrepet. De ødela den sivile infrastrukturen nesten fullstendig, og bombet telekommunikasjonssentraler, kraftstasjoner og nett, vannforsyning, trafikk-knutepunkter, jernbanetomter, sivile flyplasser og boligområder i Tripoli, og et av Gaddafis store prosjekter for folket, en vannforsyning som ville gi alle libyere rent drikkevann fra springen, en luksus på det afrikanske kontinent. De brøt seg inn i sentralbankens hvelv og stjal libyas gullbeholdning som ble brakt til USA.

Norsk hovedstrøms-presse og media er medskyldige til denne store forbrytelsen, den norske befolkningen ville aldri ha tillatt at Norge deltok i dette overfallsangrepet hvis de visste sannheten om Libya. Hadde norske MSM journalister og redaktører bedrevet journalistikk, og ikke fortalt fortellingen slik eierne og de som kontrollerer vestlig presse ville, den globale storkapitalen som sto bak angrepet, hadde ikke Norge blitt påført denne skampletten som Stortinget er ansvarlig for.

På tiltalebenken i en internasjonal krigsforbryterdomstol, skulle journalister og redaktører som dekker internasjonal politikk ha sittet med de ansvarlige politikerne for en av forrige tiårs største forbrytelser. Ødeleggelsen av en av de beste landene å leve i, har etterlatt en elendighet for befolkningen som tar mange liv og vil ta mange liv i all overskuelig fremtid i Libya.

3 Likes

På toppen av dette står ap- folk å roper etter Jens som ny leder!
Hvilket parti ivaretar en arbeider sine interesser, når arbeiderpartiet og sv bomber arbeidere i utlandet og rævkjører de i Norge?

4 Likes

Hvad er forskellen pas Stoltenberg og den kriminelle psykopat og masse-morder Anders Fogh Rasmussen - om nogen??

3 Likes

De er vel ikke noe bedre, noen av de.

2 Likes

Jeg meldte meg mer eller mindre ut av samfunnet etter norges drap på Gadaffi og massemordene på sivil befolkningen.

5 Likes

Ja, jeg ser den. Der er helt klart at Jens er en mann med godt omdømme, antageligvis også blant folk flest. Det er vel egentlig opplagt, siden Støre har den rollen han har nå.
Jeg lurer på om det er noen diskusjoner i fagbevegelsen, om blodet på Støre sine hender!

Ja og, I denne ultra korte video, viser Clinton jo ufatteligt meget af sin personlighed ellers rettere, mangel paa samme…

Mange mener, Biden er som hende hvilket meget vel, kan vise sig at vaere sandt…og, desvaerre derfor et menneske, som I min verden, opfattes og kaldes for et ‘krigs-liderligt’ subjekt…:sleepy:

1 Like