Tulsi Gabbard med alvorlig advarsel om faren for krig med Russland

Tidligere kongressmedlem Tulsi Gabbard (D) Hawaii, kommer i dette intervjuet med Tucker Carlson med en meget sterk advarsel om at den nåværende politikken til Biden/Harris-administrasjonen kan føre til krig med Russland – og dermed til et kjernefysisk ragnarok som vil ødelegge verden slik vi kjenner den.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/tulsi-gabbard-med-alvorlig-advarsel-om-faren-for-krig-med-russland/

Hvis USA/NATO klarer å provosere frem en krig med Russland, blir alle amerikanske militærbaser på norsk jord mål for russiske gjengjeldelses angrep. Russerne vil selvfølgelig ikke tillate at amerikanske fly bestykket med atomvåpen skal fly tokt over Russland fra norske flyplasser, og kan bruke taktiske atomvåpenraketter i sitt svar.

Hvis alle militærbaser i Norge blir angrepet, det må vi regne med siden vi vil være allierte med USA i krigen, kan alle deler av Norge bli en slagmark. Akkurat det USA vil, de vil at Europa skal bli slagmark og ikke USA. Basepolitikken fra 1948 er forlatt av de senere regjeringene, og USA har fått plukke ut steder for sine baser her som de har villet.

Ingen regjering som representerer folk og land ville ha gjort det, vår globalistiske regjering, eller rettere sagt stedlig administrasjon for den Wall Street baserte globale storkapitalen, tjener dem og for dem er Norge bare et strategisk område som kan ofres. At Norge har blitt et fremskutt område for amerikansk militær-materiell for en angrepskrig mot Russland er ikke bedre enn landssvik.