Analyse av dødsfallene etter vaksinering i USA

Seks forskere, tre av dem fra Queen Mary, University of London, har gjort en analyse av dataene fra VAERS-databasen i USA som registrerer bivirkninger og dødsfall i forbindelse med vaksiner. Studien deres heter Analysis of COVID-19 vaccine death reports from the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) Database Interim: Results and Analysis.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/08/analyse-av-dodsfallene-etter-vaksinering-i-usa/
1 Like

Ja, ja - mange “gode” undskyldninger…

Lad os se hvad de endelige retssager siger…

Der var en soergelig Europaer, der I gaar skrev til et andet menneske fra Vesten, om ikke han kunne forsoege at formulere sig paa en maade, saa han ikke loed som om han kommer fra et Udviklingsland.

Jeg lukkede ned for, vedkommende kommer jo desvaerre fra et EU Udviklingsland…uanset hvor “hoej” en stilling, han paastod at beside :sleepy:

1 Like

Siden MSM med NRK her vil unnlate å omtale denne rapporten, vil 95% ikke ha en ringeste anelse om tallene for skader og dødsfall etter “vaksinene”, og ta sin injeksjon i god tro. Det er MSM sammen med politikerne som styrer befolkningene. Hadde journalistene i NRK, TV2 nyhetene, VG, dagbladet og Aftenposten drevet journalistikk, hadde vi ikke hatt nedstengninger, munnbind, sosial distansering, og mRNA-injeksjoner av produsenter som fraskriver seg ethvert ansvar for bivirkninger av ethvert slag på kort og lang sikt, og ikke en regjering som skriver under på slike betingelser med produsentene, og stiller som garantist over for selskapene på at de ikke blir saksøkt av norske borgere.

Regjeringen og Stortinget vi har representerer ikke folk og land, men er mer en administrasjon som er underlagt en global agenda for storkapitalen de tjener, og skal gjennomføre oppdraget for den globale storkapitalen. Studier og forskning som viser at koronakrisen er konstruert biter ikke på dem.

4 Likes

NRK vet at vaksiner alltid er bra.

Etter ønske frå Phil Valentine, oppfordra broren alle om å la seg vaksinere.

– Eg veit at viss han var i stand til å fortelje deg dette, så ville han sagt «Bli vaksinert. Slutt å bekymre deg for politikken. Slutt å bekymre deg for alle konspirasjonsteoriane»

(…)

Dei siste 14 dagane har nesten 2 millionar amerikanarar fått påvist viruset. Totalt 625.000 har døydd, viser tal frå amerikanske helsemyndigheiter.

1 Like

Maaske ikke 100% relateret eller…

Jeg saa lige at en Hollaender lige nu har lagt nogle sekunders video fra Amsterdam…tusindvis demonstrerer der for FRIHED👍Tak Holland

1 Like