Forskning: For å hindre tre dødsfall må man være villig til å risikere to døde av vaksinene

Ei gruppe forskere fra Polen, Tyskland og Nederland har studert den store mengden vaksinedata og coviddata fra Israel og publisert resultatene sine i artikkelen The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy. Det er forskerne Harald Walach, PhD, professor fra universitetet i Poznan i Polen, den medisinske forskeren Rainer J. Klement fra kreftforskningsenteret ved Leopoldina Hospital i Schweinfurt, Tyskland og den uavhengige statistikeren og dataanalytikeren Wouter Aukema fra Hoenderloo i Nederland som har gjennomført studien. De skriver i sin konklusjon:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/forskning-for-a-hindre-tre-dodsfall-ma-man-vaere-villig-til-a-risikere-to-dode-av-vaksinene/

Jajaja - hva er det vi forventer? Kovidiotiet har ingen forankring i medisinsk forskning. Dette har mange, mange dyktige fagfolk og vettuge lekfolk sagt fra dag 1. Så lenge “folk flest” finner seg i dette vil det bare vare. Vi må ikke “være villig” til noe som helst. Vi er suverene mennesker med fri vilje. Det er bare å si nei og gjerne f*ck you! Det er opp til hver og en av oss hvor langt de skal dra galskapen. VI har ansvaret. VI må gjøre jobben. Det kommer ingen klok og snill redningsmann fra det ytre rom som rydder opp i dette. Ta dere sammen! :wink:

2 Likes

Du faar lige endnu et hjerte her Anki :heart::heart: eller 2!!

Vi er 100% enige!!

2 Likes

Komplikasjoner/dødsfall rett etter vaksine = høy sannsynlighet for sammenheng med vaksine
komplikasjoner/dødsfall + positiv PCR-test = uviss sammenheng med “Covid-19”

For alt vi vet kan det være snakk om 10 døde av vaksiner for å unngå 3 dødsfall der vaksinene bidro til å skape flere antistoffer mot en variant av koronavirus.

Og så har du i tillegg langvarige konsekvenser som autoimmune sjukdommer.

Konklusjon: alle bør unngå eksperimentelle RNA-vaksiner pga. forsiktighetsprinsippet

2 Likes