Comirnaty (RNA-vaksine) av BioNTech / Pfizer

“The Pfizer Inoculations Do More Harm Than Good”

Veldig god informasjonsvideo fra Canadian Covid Care Alliance om Comirnaty-studien. Forklarer de mange grunnene til at BioNTech/Pfizer’s studie er elendig.

For meg som har lest den opprinnelige avkorta studien/FDA-rapporten, så er det herlig å se andre poengtere alle svakhetene i studien på en så klar måte. Den største svakheta er kanskje at studien ikke prøver å måle helseeffekt, men bare om færre har Covid (noe de i tillegg gjør på en unøyaktig og usikker måte). Jeg skreiv i fjor:

Når det gjelder “alvorlege uønska hendingar”, so kom faktisk vaksinegruppa dårlegast ut, med 126 tilfeller mot 111 tilfeller i placebogruppa. Talet 95% reflekterer til sjuande og sist graden av positive PCR-testar. Om ein fokuserer på alvorlege hendingar, so var det 14% meir av det i gruppa som blei injisert med Comirnaty.

Man må konkludere at helsemyndighetene m/ Folkehelseinstituttet og Legemiddelverket er korrupte og/eller intellektuelt tilbakestående når de godkjente RNA-vaksina Comirnaty med de dataene som forelå.