Diana Johnstone: Covid-19, det store påskuddet til å omforme verden

Fra Derimot.no.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
Det store påskuddet til å omforme verden.

.

Det store påskuddet … for dystopi.

I WEF-manifestet Covid-19: The Great Reset gir økonomene Klaus Schwab og Thierry Malleret oss stemmen til de som ønsker den fremtidige globale styringen.

Av Diana Johnstone.

Ved å kalle sitt nylig publiserte World Economic Forum-manifest for Covid-19: The Great Reset , knytter forfatterne pandemien til sine futuristiske forslag på måter som vil få mange til å åpne øynene. I verdens nåværende tilstand, der forvirring og mistillit hersker, kan økonomene Klaus Schwab og Thierry Malleret knapt skjule sin fryd. Pandemien er en så fantastisk bresje for deres foreslåtte sosioøkonomiske omveltning, at hvis Covid-19 ikke hadde dukket opp tilfeldig, ville de ha skapt den selv (hvis de hadde vært i stand til det).


innlegget er hentet fra Midt i Fleisen.


Faktisk drev World Economic Forum-grunnleggeren Schwab allerede med å energisk selge sin plan the Great Reset . Han brukte klimaendringer som den utløsende krisen, før det nylige utbruddet av koronavirus ga ham et enda mer umiddelbar påskudd for å fremme sine planer om å forvandle verden.

Forfatterne starter med å kunngjøre at «verden slik vi kjente den i de første månedene av 2020 ikke lenger finnes» og at radikale endringer vil forme en «ny normal.» Vi vil selv bli forvandlet. «Mange av våre overbevisninger og antagelser om hvordan verden kan eller bør se ut, vil bli knust underveis.»

Gjennom hele manifestet virker det som om forfatterne fryder seg over de antatte effektene av den utbredte “frykten” for viruset, som skal forberede og gjøre folk villige til å ønske de radikale endringene de ser for seg. De bruker teknokratisk-psykologisk pjatt for å erklære at pandemien allerede er i ferd med å forvandle den menneskelige mentaliteten til å tilpasse seg den nye virkeligheten forfatterne anser som uunngåelig.

Skal robotene overta?

“Vår dvelende og muligens varige frykt for å bli smittet med et virus … vil dermed fremskynde den nådeløse marsjen mot automatisering …” Jasså? «Pandemien øker kanskje vår angst for å sitte i et lukket rom med fullstendige fremmede, og mange mennesker kan bestemme seg for at det å være hjemme for å se den nyeste filmen eller operaen er det klokeste alternativet.»

“Det er andre effekter fra første omgang som det er mye lettere å forutse. Renslighet er en av dem. Pandemien vil absolutt øke vårt fokus på hygiene. En ny besettelse med renslighet vil spesielt medføre at det skapes nye emballasjeformer. Vi vil bli oppfordret til ikke å berøre produktene vi kjøper. Enkle gleder som å lukte på en melon eller klemme en frukt vil bli mislikt og kan til og med bli en saga blott.”

Dette er stemmen til de som ønsker å styre verden i fremtiden. Fra høyt der oppe, bestemmer eksperter hva massene burde ønske seg, og vrir de påståtte folkelige ønskene slik at de passer inn i de profittdrevne planene de forbereder. Deres planer er sentrert rundt digital innovasjon, massiv automatisering ved hjelp av «kunstig intelligens», og til og med «forbedringer» av mennesker ved å kunstig gi dem noen av egenskapene til roboter: for eksempel problemløsing uten etiske distraksjoner.

Klaus Martin Schwab er en tysk økonom som er grunnlegger av og arbeidende styreformann for Verdens økonomiske forum. Wikipedia. Ingeniør-økonom Klaus Schwab, født i Ravensburg i 1938, grunnla sitt World Economic Forum i 1971, og tiltrakk seg massiv sponsing fra internasjonale selskaper. Forumet møtes en gang i året i Davos i Sveits – siste gang i januar 2020 og neste år i mai, forsinket på grunn av Covid-19.

EN MEKTIG LOBBY.

Hva er WEF egentlig? Jeg vil beskrive det som et kombinasjon av kapitalistisk konsulentfirma og gigantisk lobbyvirksomhet. De futuristiske spådommene er utformet for å lede investorer inn i lønnsomme sektorer, i det Schwab kaller «den fjerde industrielle revolusjon (4IR)», og deretter, etter at sektorene er definert, legge press på regjeringer for å støtte slike investeringer ved hjelp av subsidier, skattelettelser, anskaffelser, forskrifter og lovgivning. Kort sagt driver WEF lobbyvirksomhet for ny teknologi, digital alt mulig, kunstig intelligens og transhumanisme.

WEF er mektig i dag fordi det opererer i et miljø av statskapitalisme, hvor statens rolle (spesielt i USA, mindre i Europa) i stor grad har blitt redusert til å svare ja på kravene til slike lobbygrupper, spesielt fra finanssektoren. Siden de er immunisert av kampanjedonasjoner fra vanlige menneskers uklare ønsker, trenger de fleste av dagens politikere nærmest en veiledning fra lobbygrupper som WEF for å fortelle dem hva de skal gjøre".

1 Like

Farven blod-roed viser sig for mine oejne, hver gang Jeg ser/hoerer om det forbistrede nazi-svin…undskyld men Jeg kan ingen andre ord finde for ham.

Nogle gange taenker jeg paa, hvor mange af hans type familier fra WW2 der stadig er tilbage paa vores planet. Ingen af dem har Jo forandret sig overhovedet men, fortsaetter bare I helt samme still, som om WW2 aldrig stoppede men, det gjorde den maaske ikke… :sleepy::sleepy:

1 Like