En insider fra djupstaten i USA snakker ut

Pepe Escobar, som er kjent for å ha et svært omfattende nettverk av velplasserte kilder, har sendt ut en serie med åtte meldinger på Twitter. Dette er uttalelser som stammer fra en kilde i djupstaten i USA som er møkk lei av alle løgnene, og vil ha et oppgjør med dem. Escobar har bedt om at denne informasjonen blir spredt så vidt og bredt som mulig, fordi sannsynligheten for at den blir fjernet er svært stor. Vi har tillit til at Escobar gjengir sin kilde korrekt, men har naturligvis ingen mulighet til å kontrollere kildens utsagn. Vi gjengir twitterstrømmen i norsk oversettelse og engelsk original til lesernes referanse.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/09/en-insider-fra-djupstaten-i-usa-snakker-ut/

Dette passer 100% med den maade man faar saakaldt " classified information" fra USA

Men ok, det kan alle, der har faaet dette, Jo paastaa…

Det absolut eneste, alt nu gaar ud paa, for alle psykopaterne - Kolonilande og nazi/fascister inkluderet - er tydeligt, at faa saa mange af os, som overhovedet slagtet😰

Den direkte psykopati vi alle har vaeret vidner til og, uskyldige indvolveret I gennem de seneste 20 aar, er saa langt ude og, saa forfaerdeligt intet menneskeligt ord kan beskrive det…:cold_sweat::cold_sweat:

Og sidst - ja, heroin giver en masse “mening” I denne galskab for, saa vidt Jeg er informeret, da bliver mennesker der tager noget saadant, Jo netop vanvittige, og Mon ikke vi kan regne med alle indvolverede I denne galskab, netop alle er paa f.eks heroin!? :sleepy::cold_sweat: