EU og WHO finner mulig forbindelse mellom hjertebetennelse og mRNA-vaksine

European Medicines Agency (EMA) har funnet en mulig sammenheng mellom svært sjeldne hjertebetennelser og COVID-19-vaksiner fra Pfizer-BioNTech (PFE.N), (22UAy.DE) og Moderna (MRNA.O), heter det i ei melding fra EMA.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/eu-og-who-finner-mulig-forbindelse-mellom-hjertebetennelse-og-mrna-vaksine/

Det er jo ganske interessant at jabs-myndighetene må erkjenne at rottegifta er skadelig og dødelig. De som har gjort langvarig og grundig research veit at tallene de oppgir bare er toppen av isfjellet. Disse påståtte langvarige plagene etter “koronaviruset”, som langt fra er det samme som det anførte cov sars 2, skal altså byttes ut med død og fordervelse for titusener/hundretusener/etterhvert millioner av mennesker. Joda, det er klart det er logisk og medisinsk forsvarlig. Skulle bare mangle. Er du dau slipper du jo unna disse “langvarige plagene”. Aldri så gæærn’t at det ikke kan bli verre :crazy_face:

1 Like

Med ALLE de aars research, tests og planlaegning fra Psykopaternes side, da skal der godt nok noget mere til, foer et eneste menneske vil tro paa blot ET ord der kommer fra den Kant .:confused: