Falsk pandemi, det er influensa

Specialists from 7 U.S. universities could not find Covid in 1,500 samples. They are now suing the CDC for fraud.

https://tapnewswire.com/2021/04/dr-derek-knauss-covid-is-fake-sick-actually-have-influenza-a-or-b/

These were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test…. All of us then spoke to the CDC and asked for viable samples of COVID, which CDC said they could not provide as they did not have any samples. We have now come to the firm conclusion through all our research and lab work, that the COVID 19 was imaginary and fictitious.

5 Likes

Hvis man ser på influensaovervåkningen angående grunn til legebesøk fra FHI:
Legebesøk grunnet influensa ukesoversikt frs FHI

så er det plausibelt at det i Norge også kan være akkurat slik som artikkelen beskriver at det er i California.
Hvem kan vi få til å undersøke dette her til lands? Og hvordan?

4 Likes

Grafen du viser burde være nok. Men leste at WHO har avskaffet influensa i sine registre? Vet ikke om det stemmer med siden influensa alltid har vært en samlebetegnelse på infeksjon som kommer av ulike varianter av virus osv hver vinter så er det litt sånn «hva skal barnet hete»
Et nytt flashy navn og skremmepropaganda så innføres en ny måte å forholde seg til sykdom på. Hvordan skal man ellers påtvinge folk vaksinepass?

Å krangle i det offentlige om dette er som å sloss med vindmøller.

6 Likes

Kovidiotiet bidrar til The Great Awakening med et smell. Vi - menneskeheten - holdt ikke høy nok frekvens ved forrige store trigger, som var 9/11. Men nå begynner det å skje litt…

3 Likes

Anki❣️ Jag ÄLSKAR dina peppande inlägg…

4 Likes

5 Likes

Da kan ikke de såkalte “vaksinene” være basert på et virus heller, siden det ikke finnes et isolert virus. “vaksinene” eller heller injeksjonene som de heller bør kalles, er for noe helt annet, høyst sannsynlig befolkningsreduksjon og befolkningskontroll. Det er ikke trolig at de har blitt hasteutviklet på et par måneder, dette er injeksjoner det har tatt år å utvikle, så er det da også mye som taler for at den konstruerte koronakrisen har vært planlagt i flere år.

Siden det nå er bevis for at Covid-19 viruset ikke finnes, må vaksineringen med mRNA stoppe umiddelbart! Men i stedet har MSM, her med NRK i spissen, bare skrudd opp skremselspropagandaen. De får folk til å ønske seg vaksinene de heller burde frykte, og deretter får “leveranseproblemer” stor oppmerksomhet, for at folk skal få angst for å ikke få vaksinen, og dermed miste alle motforestillinger og kritisk sans.

MSM journalister er og blir medskyldig i noe som kan bli tidenes massemord. De har tilgang til akkurat samme informasjon som alternativpressen, så de har ingen unnskyldning. de driver ikke journalistikk, de gir folk det verdensbildet som den globale storkapitalen som eier MSM vil folk skal ha, det er ikke bedre enn landssvik.

3 Likes

Koranavirus er en gammel virusfamilie som kan forårsake luftveisinfeksjon hos mennesker.

4 Likes