FDA-ekspert i USA: Hjerteinfarkt skjer 71 ganger så ofte med denne vaksinen som med tidligere vaksiner

Helt uventet ble det et flertall på 16 mot 2 stemmer i USAs ekspertpanel for Food and Drug Administration (FDA) da de drøftet om de skulle støtte en generell oppfordring til å ta «booster»-vaksine eller ei. Stort tilbakeslag for Bidens vaksinekampanje. FDA og CDC anbefaler ikke generell «booster»-vaksine.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/09/fda-ekspert-i-usa-hjerteslag-skjer-71-ganger-sa-ofte-med-denne-vaksinen-som-med-tidligere-vaksiner/
3 Likes

I’m going to focus my remarks today on the elephant in the room that nobody likes to talk about, that the vaccines kill more than they save.

Haha. Man må bare flire. The insanity is through the roof, on it’s way to a distant star system. Det er nok hensiktsmessig å navigere utenom så mye/mange som mulig av narrativen(e) :slightly_smiling_face:

2 Likes

Fint å se at ikke alt er 100% korrupt.

3 Likes

God nyhet at FDA stemte imot å anbefale booster til alle, men artikkelen er unøyaktig.


Det var ikke en FDA-ekspert som kom med påstanden i tittelen.

Tittel: FDA-ekspert i USA: Hjerteinfarkt skjer 71 ganger så ofte med denne vaksinen som med tidligere vaksiner.

Nei, det er ingeniøren Steve Kirsch som påstår at VAERS-dataene forteller dette i den åpne høringen. Men Kirsch presenterer også disse dataene:

Dette kan jeg dokumentere er feil, og jeg kan derfor ikke stole på dataene som Kirsch legger fram (hvor det er røyk, er det ild).

image
https://www.fda.gov/media/144416/download


FDA stemte over presise spørsmål.

De stemte ned at “data fra studie C4591001 støtter godkjenning av booster til 16+ år”. Her er spørsmålene FDA-komitéen stemte over:Det var heller mangel på data, enn “negative data”, som gjorde at FDA ikke godkjente booster til alle for nå.

Her hopper Steigan til konklusjoner. Om du ser kommentarene til komitémedlemmene, så sier de at det er for lite data fra studien til å støtte en booster til alle (16+ år).

Komitéen stemte likevel enstemmig JA til å gi booster til de på 65+ år, samt til “individer med høy risiko for alvorlig COVID-19”. Og dette var, ifølge de sjøl, basert på “alle tilgjengelige vitenskapelige bevis”.

3 Likes