Noam Chomsky: Den USA-ledede «Krigen mot terror» har ødelagt store deler av verden

Ifølge den offisielle fortellingen var det al-Qaida og Osama bin Laden som gjennomførte terroraksjonene i USA 11. september 2001. Det spiller ingen rolle at al-Qaida fra sine baser i det indre av Afghanistan neppe kunne ha vært i stand til å gjennomføre en slik aksjon. Det spiller ingen rolle at bin Laden sjøl tok avstand fra terroraksjonene og i et intervju med al Jazeera få dager etter angrepene forsikret om han ikke hadde hatt noe med det å gjøre. Og det spiller heller ingen rolle at det store flertallet av de terroristene som har fått ansvaret for terroraksjonen var saudiarabiske statsborgere, uten noen forbindelse til Afghanistan. Det viktige for Bush-administrasjonen var å ha et påskudd for «krigen mot terror», og da var det opportunt å vise til islamske terrorister.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/09/noam-chomsky-den-usa-ledede-krigen-mot-terror-har-odelagt-store-deler-av-verden/

Konklusion efter dette lange laes maa vaere, at vi nu lever med de vaerste terrorister nogensinde oplevet paa vor klode:

USA med allierede incl NATO :sleepy::sleepy: