Oppfinneren av mRNA-teknologien blir rensket ut fra nettet

Informasjon om oppfinneren av mRNA-teknologien som brukes i noen COVID-19-vaksiner er fjernet fra Wikipedia online leksikon etter at han offentlig advarte mot å gi unge mennesker eksperimentell genterapi (mRNA) vaksiner og uttalte at vi hadde for lite informasjon om vaksinen til kunne uttrykkelig samtykke til vaksinasjon. Dr. Robert Malone, MD, MS, oppdaget RNA-transfeksjon og oppfant mRNA-vaksiner mens han jobbet ved Salk Institute i San Diego i 1988.  Forskningen hans fortsatte året etter på Vical, og mellom 1988 og 1989 skrev Malone patent på mRNA-vaksiner. 10. juni 2021 kom Dr. Malone til biolog Dr. Bret Weinstein på Dark Horse-podcasten, der han uttrykte mange bekymringer om sikkerheten til Pfizer-BioNTech og Moderna COVID-19 vaksiner, som bruker mRNA-teknologi.  Han advarte om fremtidige autoimmune problemer forårsaket av piggproteiner i mRNA-injeksjoner. Malone uttalte også at Food and Drug Administration (FDA) var klar over at piggproteinene var «biologisk aktive og kunne bevege seg fra injeksjonsstedet og forårsake uønskede hendelser, og at piggproteinet, hvis det er biologisk aktivt, er veldig farlig.» YouTube var rask med å sensurere videoen fra det tre timer lange podcastintervjuet.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/oppfinneren-av-mrna-teknologien-blir-rensket-ut-fra-nettet/
1 Like

Robert Malone maa vaere utroligt dygtig - ellers ville “man” vel ikke goere saa meget for at lukke munden paa ham :sleepy: