Pfizer fraskriver seg alt ansvar for uventede bivirkninger nå og i framtida

Når regjeringa skal selge de eksperimentelle vaksinene til godtroende og intetanende innbyggere, sier de «sikker og effektiv» i det uendelige. Men det er ikke det som står i kjøpekontrakten de har inngått med for eksempel Pfizer. Der står det tvert om at kjøper erkjenner at denne vaksinen er «utviklet raskt» i en «krisesituasjon» slik at virkningene «vil fortsette å bli studert». Kjøperen anerkjenner også at «langtidsvirkningene og effektiviteten til vaksinene FOR TIDA ER UKJENT og at det kan komme bivirkninger SOM FORELØPIG IKKE ER KJENT.»


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/pfizer-fraskriver-seg-alt-ansvar-for-uventede-bivirkninger-na-og-i-framtida/
3 Likes

De kan Jo frasige sig hvad de vil…

Gennem Domstolene er Folkedrab stadig ikke noget nogen kan frasige sig…og det, uanset, hvor mange gange f.eks. lille DK “vender lovene om” og, det bliver det ALDRIG!!

Jeg GLAEDER mig som et lille barn, til at foelge dem ALLE NED…hele den Lange vej NED!!

PS: og, her lidt nyt fra Rainar Fuelmich & Co.: D4CE Doctors and scientists explain how the COVID-19 response is out of step with medicine and science .mp4 - Doctors for Covid Ethics

Du og du for en “nyhet”. Har alle glemt pandemrix fra 2009? “Manns minne” må nå være nede i omtrent 4 snap :crazy_face:

2 Likes

Luc Montagnier, virolog og Nobelprisvinner, professor Sucharit Bhakdi, mikrobiolog, Dr Sherri Tenpenny, osteopat, Dr Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer, og VP for selskapet blant andre fremtredende forskere, er sikre på en langtidsvirkningen for de fleste som tar/får/blir presset og truet til å ta mRNA-injeksjonen kalt Covid-19 vaksine, og det er døden.

Denne kjøpekontrakten skulle være nok til å gå til sak for de som ikke vil ha vaksinen. Det skal ikke være mulig å tvinge noen til å ta en injeksjon når de som fremstiller den fraskriver seg alt ansvar for bivirkninger på kort og lang sikt. Kjøpekontrakten er egentlig nok til å hevde at det at det kan sammenlignes med russisk rulett å bli “tilbudt” injeksjonen. I russisk rulett som spilles med en revolver med 6 skudds tønne, og som lades med en patron, hvoretter tønnen spinnes og deretter er oddsen 1 til 6 på at det ender fatalt for spilleren.

Det er ikke mye bedre odds med mRNA-injeksjonen etter alle registrerte alvorlige bivirkninger og dødsfall, i registreringssystem hvor det også er avdekket systematisk underrapportering. Og dette er bare korttids-bivirkningene, langtidsbivirkningene kan da bare bli verre. Det er så alvorlig, at det å sette injeksjonen på folk ville under andre omstendigheter blitt ansett som drapsforsøk.

Pfizer blir holdt immune mot søksmål i kontrakten, og da er det grunn til å hevde at regjeringen som skriver under ikke representerer folkets interesser og ve og vel, men et gigantselskap som er vurdert høyere i verdi enn Kuwait. Medisinene som skal holde de som overlever “vaksinen” i live og behandle bivirkningene, vil også fremstilles av Pfizer, som også får en et livslangt kundeforhold til de som overlever.

Politikerne som representer den globale storkapitalen, blir belønnet med fyrstelig betalte stillinger i storkapitalens organisasjoner og selskaper for politiske beslutninger som kommer storkapitalen til fordel og ikke folk og land. Det er ikke bedre enn landssvik.

2 Likes