Åpent brev til de uvaksinerte

OCLA-forsker (Ontario Civil Liberties Association) Dr. Denis Rancourt og flere andre kanadiske akademikere har skrevet et åpent brev for å støtte de som har bestemt seg for ikke å godta COVID-19-vaksinen.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/08/apent-brev-til-de-uvaksinerte/
1 Like

Bluetooth!
Kan dere alle slå på Bluetooth når dere er blant andre. Kanskje dere vil observere noe interessant!

2 Likes

Inneholdet i standardkontrakten mellom for eksempel Pfizer og norske myndigheter er kjent, Steigan.no publiserte det nylig i et innlegg her, hvor Pfizer fraskriver seg alt ansvar for uventede bivirkninger nå og i framtida, og at Regjeringa har forpliktet seg til å holde Pfizer skadesløse og betale enhver juridisk utgift for dem.

Da er det god grunn til å påstå at regjeringen ikke representerer befolkningens interesser, men heller interessene til den enormt mektige farmasøytiske industrien. Pfizer er verdsatt høyere enn Kuwait, og Johnson&Johnson høyere enn New Zealand.

Dette er ekspeimentelle injeksjoner, og utestet, for når Pfizer “fraskriver seg alt ansvar for uventede bivirkninger nå og i fremtiden”, så er det en innrømmelse av at injeksjonene er utestet. Ingen regjering som er oppriktig bekymret for folkets ve og vel ville gått med på noe slikt, langt mindre satt i gang et program for å sette injeksjonen på hele befolkningen.

Vi har ikke en regjering, men heller en administrasjon som tjener den globale storkapitalen. Ingen av tiltakene som nedstengninger, sosial distansering og munnbind har vitenskapelig eller medisinsk grunnlag. For eksempel så er åpningene i det vevde stoffet i munnbindene i mikrometerområdet, mens et virus i koronafamilien som influensa og forkjølelse er i nanometerområdet. det vil si at åpningene i stoffet er rundt tusen ganger diameteren på et koronavirus. Forestill deg en humle som flyr mellom målstengene på et fotballmål.

Da skulle alle de andre tiltakene rakne også, som antall personer i et rom, avstand etc. Men de fleste stoler på at presse og media har undersøkt dette for dem, og vil ikke undersøke selv, de er fornøyd med å få nyhetene servert ferdig fordøyd.

Dette er et globalt kupp kamuflert som en helsekrise. Som Dr. David Martin har avslørt, ekspert på patent-rettigheter for den farmasøytiske industrien, er virus og vaksiner patentert lenge før “pandemien” ble erklært av presse og media, som har samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien.

“Viruset” har en overlevelsesrate på ca 99, 85%, og er ikke stort farligere enn et vanlig sesong influensavirus. Det er mRNA-injeksjonene, kalt vaksiner av MSM, som er farlige, de bryter ned immunforsvaret, og gjør de injiserte mindre motstandsdyktige mot koronavirus som influensa og forkjølelse, som Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA-injeksjonene har advart mot.

Selv de offisielle tallene for skader og dødsfall etter “vaksinering” med Covid-19"vakinene" er skremmende, og alt taler for at de er sterkt underrapporterte. Og det bare etter noen måneder, da må langtidsvirkningene bli fryktelige, som MSM vil kamuflere som nye virusvarianter.

Ingen skal ta et medikament som ikke produsenten kan stå inne for, og ingen myndighet skal kunne tvinge innbyggerne til å ta det. Derfor skal du så langt det er mulig unngå å få injeksjonen.

5 Likes

Det er skingrende vanvittigt hvad der foregaar og, ordet ‘vanvittigt’ daekker jo langt fra…

Dette maa og SKAL ende I nogle gevaldigt store retssager og, rigtigt mange komplet GALE subjekter skal bag tremmer…og, disse inkluderer en meget store del sorte praester for, det kan kun vaere der det hele kommer fra. At vaere praest eller, blot medlem af en religioes organisation, giver ingen ret til at myrde mennesker som vi nu oplever…

Jeg kan ikke finde artiklen men, husker at have laest om konferencen for the World Religions I Schweitz I 2018, at netop den konferencen, handlede om ‘sygdomme’…virkelig sorte praester!? Og helt praecist, hvad ved en praest om sygdomme’!?

Hvis Jeg f.eks bliver syg, da er det en laege Jeg soeger hjaelp hos - ikke en praest!! Mange af disse sataner mangler godt nok et teality-tjek. De lever jo stadig I oldtiden!! Undskyld mit ordvalg her men, desvaerre er langt de fleste Religioner Jo netop om ‘mind-control’ og direkte ondskab - ‘solgt’ som det ‘gode’ men, I virkeligheden, om alt andet end godhed :sleepy:

Jeg er ligeglad hvad folk tror paa men, Jeg er alt andet end ligeglad med det vanvittige Folkedrab vi nu oplever og, det skal godt nok stoppes a.s.a.p uanset hvor “hellige” de ansvarlige opfatter sig selv :sleepy:

1 Like