Smittevernet trumfer grunnloven - trumfer alt. Overgrep mot uvaksinerte ved Norske grensekontrollposter

Fra Derimot.no.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
Smittevernet trumfer grunnloven – trumfer alt.

15 JULI 2021.

1.

.

Overgrep mot uvaksinerte ved grensekontrollpostene.

Av Askeladden.

"Dagbladet melder at militære styrker ved en grensekontrollpost i Trøndelag tirsdag i forrige uke kommanderte norske borgere til å stå utendørs midt i et myggbefengt myrområde i fire timer. Mange iført shorts og T-skjorte. Fordi de var uvaksinerte.

Hvis en vanlig person truet noen til å stå stille i fire timer i ei myr på fjellet en varm og vindstille julikveld, ville det trolig ha endt med både tiltale og straff. Som det ser ut på bildene i Dagbladet, må det ha vært ren tortur.

For HV-mannskapene som bemannet kontrollposten ved grenseovrrgangen på fjellet i Trøndelag forrige tirsdag skal hendelsen ikke ha medført reaksjoner. Tortur av norske borgere er greit når det gjennomføres i smittevernets navn. Ikke engang de som ble utsatt for overgrepet ser ut til å ha reagert.

.

Dagbladet melder at “Til tross for mye venting, var det god stemning i køen“.

Selv om myndighetenes trakassering av uvaksinerte har eskalert til overgrep og tortur, er folk både lydige og lojale og aksepterer overgrepene uten å protestere. Ingen i Norge ser grunn til å reagere når militære kommanderer folk til å stå halvnakne fire timer i et myrområde og la seg stikke av horder med insekter.

Dagbladet stiller som mikrofonstativ fra MSM, men ser heller ingen grunn til å stille kritiske spørsmål til politiet, som skal ha ansvaret for grensekontrollpostene mot Sverige.

Årsaken til at det er opprettet en grensekontrollpost med militære styrker ved grensa i Meråker, skal angivelig være å holde kontroll på import av covid-smitte. Ordningen koster ifølge ordføreren i Meråker flere millioner kroner å holde i drift. Det er så langt ikke registrert smitte ved den militære grensekontrollposten i Trøndelag.

https://www.dagbladet.no/nyheter/myggmareritt-i-testko—ble-verre-og-verre/74010159.

2 Likes

Praesterne - Altsaa de kulsorte af slagsen - har tydeligt - sammen med Klaus Schwabb & hans soergelige lige, nu helt overtager alt og, nu skal der godt nok myrdes “forkerte” mennesker - I Nazi-Eugenics Gudernes navn :face_vomiting::face_vomiting:

1 Like

Hehe - det er bare å flire. En dag vil det vel skje en oppvåkning. Men dæven som det tar tid. Jeg deler en gammel fb-post fra min avdøde bestevenn. Han var som freia melkesjokolade; ingen over, ingen ved siden:

13.11.18
"Nordmenn kan bare herskes over med «jovialitet», leste jeg et sted. Herskeren må vise seg som en av folket. Odvar Nordli var en slik kar, Willoch ikke spesielt. Gro fløt på en kvinnebølge, dessuten var hun rappkjefta i duell med Willoch. Det ble godt mottatt. Jagland var en tåkefyrste som forsvant, mens det var de som fant Jensemann sjarmerende, og vi hadde Bondevik som til og med opererte som fotballreporter.
Hva har vi nå?

Det virker som en kollektiv psykose har lagt seg over nasjonalforsamlingen der alle forsøk på å pynte brura er opphørt. Vi har en statsminister som målbærer denne psykosen på en glimrende måte, med glassaktig blikk høyt hevet over alle demokratiske spilleregler og moralske og etiske normer. Vi står midt i en enorm brytningstid der slørene faller, og der vi alle skal erfare at vi har levd i den illusjonen - personlig og kollektivt - at Staten og folket var en omforent og lykkelig familie styrt av godhet, nasjonalfølelse og nestekjærlighet.
Når folkeligheten nå ikke lenger finnes, hva skal da til for å herske over oss? Og vil vi la oss bli hersket over av pisken?

Eller skulle vi manne og kvinne oss opp til å søke sannhet - både på inn- og og utsiden?"

3 Likes