Hva er Cyber Polygon 2021?

9. juli 2021 går det av stabelen en øvelse som kalles Cyber Polygon. Flere lesere har spurt oss hva dette er for noe. Nettsidene til øvelsen er svarte som natta og ser litt hackeraktige ut, men hva er Cyber Polygon og hvem står bak? På nettsidene til milliardærklubben World Economic Forum sies det: Dette prosjektet er en del av World Economic Forums Centre for Cybersecurity Platform. Det heter videre:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/hva-er-cyber-polygon-2021/

WEF drev jo pandemi-øvelse med bla Pfizer og Gates et par måneder før coronapandemien. Utrolig framsynt. Nå er de så framsynte at skal øve seg på internettes sammenbrudd med hovedvekt på forsyningslinjene. Feks. som følge av dataangrep. Da vil det kunne oppstå mangel på viktige varer, men sikkert også strøm og enkelte plasser vannforsyning. Viktige varer kan være mat og drivstoff. I verste fall kan samfunnet kollapse og flere vil sulte og bli desperate.

Så framsynte som WEF er så kan man være ganske sikre på at noe slikt vil kunne skje i fremtiden. Best effekt blir det jo når det er vinter. Skylden for dataangrepet kan de jo selvfølgelig legge på Russland eller Kina, og da øker faren for en større konflikt. WEF vil jo nok ha løsningene klare for oss denne gangen også.