Koronaregimet: Oppgjøret, konfliktene, rotet, tabbene

Det gikk hardt for seg bak lukkede dører, skriver Aftenposten om forholdet mellom Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og regjeringa. Avisa har lest epostene som er overlevert til Koronakommisjonen. Avisa omtaler det høflig, men på godt norsk kommer man ikke utenom å trekke den konklusjonen at Helsedirektoratet har løyet for regjeringa og offentligheten og presentert det som om det var enighet mellom dem og FHI, mens det i virkeligheten var stikk motsatte syn. «Hvordan kan Guldvog og Nakstad beholde jobbene sine etter dette?» spør kommentatoren George K. Gooding på Facebook.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/koronaregimet-oppgjoret-konfliktene-rotet-tabbene/
1 Like

Det er ikke lenger tvil om at FHI har blitt overkjørt av Helsedirektoratet og regjeringen en rekke ganger. De to sistnevnte har hatt sin egen agenda som i mindre grad har vært basert på det medisinskfaglige. Det er nettopp her de overlagte lovbruddene har oppstått slik at det har blitt innført 100 års unntak fra offentliggjøring. Dette for å prøve å skjule forræderiet. Normalt burde det ikke være behov for slik hemmeligholdelse.

2 Likes

Hælle måne - de gutta har kjørt agendaen som var planlagt helt på skinner. De kommer til å få fete forfremmelser. :wink:

1 Like

Ja de goer Anki, HVIS ikke I stopper det!

De lyder jo naesten lige saa vanvittige som I ALLE de andre lande :sleepy:

Tja, man håper jo at en av de involverte skal få dårlig samvittighet av alle løgnene og innrømme at de har vært med på å bedra oss.
Eller fatte mot og avsløre hvorfor🤷‍♀️

1 Like

Ja Smiley MEN…

Se hvad der lige tikkede ind her:

Foej for helvede da…maaske vi ses I en eller anden KZ camp inden saa laenge - ALLE vore selvbestaltede “elite-ledere” viser os I hvert fald nu DERES psykiske status - Jeg kan ikke engang finde noget ord der kan beskrive den direkte psykopati vi nu ALLE oplever :sleepy:

Haaber meget ovenstaaende link her virker