Psykologisk krigføring, falske narrativer og bedrag

Av Pål Steigan.

Psykologiske operasjoner sprer utvalgt informasjon til en befolkning eller ei målgruppe for å påvirke følelsene deres, motivasjonen deres, tenkemåten deres, og i siste instans hvordan de handler og opptrer. Psykologiske operasjoner retter seg mot utenlandske regjeringer, organisasjoner, grupper og individer. I psykologiske operasjoner benytter man seg rutinemessig av disinformasjon og bedrag. Dette inngår i standardarsenalet til for eksempel USAs militære styrker. Med framveksten av sosiale medier har den psykologiske krigføringa nådd høyder som aldri før i nasjonen, og vi har fått demonstrert at frykt er et kraftigere våpen enn atombomben. Derfor er det viktig å lære seg og forstå hvordan denne krigføringa drivers. Heldigvis forteller våre herskere sjøl hvordan de gjør det, så jeg anbefaler å lese deres manualer.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/06/psykologisk-krigforing-falske-narrativer-og-bedrag-2/
2 Likes

Netop!!

HVIS nogen gerne vil vide mere om denne galskab (kan intet reelt ord finde) da er bogen “Tavistock Institute - Social Engineering the Masses” af Daniel Estulin fortraeffelige laesning.