Spansk studie: Pfizer "vaksinen" inneholder store mengder av det giftige stoffet grafén-oksid

Fra NaturalNews.
Les hele artikkelen her.

Spansk studie: Pfizer “vaksinen” inneholder store mengder av det giftige stoffet grafén-oksid.

.

Utdrag:
"(Natural News) Forskere fra Spania har oppdaget at Pfizer-BioNTech Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksine inneholder grafenoksid.

Forskergruppen fra University of Almeria’s Department of Engineering publiserte nylig en rapport med tittelen “Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension: Observational Study in Optical and Electron Microscopy.”

I denne studien fant de spanske forskerne at hver dose av Pfizer-vaksinen de undersøkte inneholdt rundt 747 nanogram grafenoksid. Dette betydde at mer enn 99 prosent av Pfizer-vaksinen bestod av grafenoksid.

Grafenoksid, et materiale dannet av grafitt, er et kjent giftig stoff. Tidligere studier har vist at grafenbaserte materialer som grafenoksid kan forårsake dose-avhengig toksisitet. Det kan skade leveren og nyrene, anspore til dannelsen av granulomer i lungene, redusere cellelevedyktigheten og utløse celleapoptose eller forhåndsprogrammert celledød.

Dyrestudier har funnet at injeksjon av grafenoksid i kroppen avgir det giftige stoffet i lungene, leveren, milten og nyrene. Forskere har også rapportert problemer med å få stoffet ut av kroppen.

Mange ansiktsmasker som blir tibudt av selskapene er belagt eller foret med grafen. (Beslektet: Bruk av ansiktsmasker belagt i grafen kan forårsake alvorlige lungeproblemer, advarer Health Canada.)

I sin rapport oppdaget de spanske forskerne også betydelige mengder grafenoksid i vattpinnene som ble brukt i polymerasekjedereaksjon og antigentester. Disse testene brukes angivelig for å oppdage COVID-19.

Medisinsk ekspert: Ingen grunn til at grafenoksid skal være i vaksiner “bortsett fra å drepe mennesker”.
Nyheten om den spanske rapporten og grafenoksydet i Pfizer-vaksinene kom først fram etter at den ble rapportert av den konservative kommentatoren Stew Peters i showet hans, The Stew Peters Show.

Peters brakte medisinsk ekspert og 20 år farmasøytisk forsker Dr. Jane Ruby inn i episoden 8. juli av showet for å snakke om hva grafenoksid er og dets effekter på menneskekroppen.

I showet spurte Peters Ruby om grafenoksid er giftig. Hun svarte med å si: “Det er absolutt en gift.” Ruby fortsatte med å forklare noen av måtene grafenoksid er farlig for mennesker. Hun sa:

“Det ødelegger bokstavelig talt alt inne i cellen. Det eksploderer mitokondriene. Det skaper en situasjon der kroppen er i høyeste alarmberedskap med betennelse, cytokiner og kjemokiner. Dette er en utrolig voldsom inflammatorisk storm som kommer inn og det har særlig tendens til å skape akutt betennelse i lungene, det skaper en inflammatorisk storm i vev hjerte og i hjerne. Det er ingen annen grunn til at dette er i [vaksinene] bortsett fra å drepe mennesker".

Peters var enig i Rubys konklusjon. Han la til sin bekymring med hensyn til hvorfor oppdagelsen av grafenoksid i vaksinene ikke blir rapportert bredere av vanlige medier. Hans eneste konklusjon er at disse media-selskapene også må være involvert.

«De er med på det. De vil ha deg død. De er en del av drapsplottet, sa han.

Ruby var enig i Peters ’vurdering. Hun spekulerte i at den eneste andre forklaringen ville være at masseproduksjon og vaksinering av mennesker med Pfizer-vaksiner er “et masseinformert, uten samtykke globalt eksperiment”.

Peters la til ved å merke seg at den antatte effekten og suksessraten for Pfizer-vaksinen mot COVID-19 ble “kringkastet overalt”.

“Hvordan kan de bevise det? Var det bare en løgn? Gjorde de bare et vilkårlig nummer? ” Spurte Peters.

Ruby avrundet samtalen med Peters ved å merke seg at ifølge de spanske forskerne kan mange av symptomene som ofte er forbundet med COVID-19, også være forårsaket av for høye nivåer av grafen i kroppen.

Hun advarte da om at Pfizer og andre farmasøytiske selskaper var i ferd med å utvikle en inhalasjonsversjon av vaksinen. Denne inhalasjonsversjonen vil være mer potent fordi den vil gå rett inn i lungene. “Det skaper en lungestorm med lungebetennelse med en gang,” sa Ruby.

Den medisinske eksperten advarte da om at hvis denne versjonen av vaksinen blir gitt nødbrukstillatelse, vil antallet plutselige dødsfall på grunn av “Respiratoy flash” og tilfeller av lungebetennelse øke".

Få vite mer om hva som virkelig er i koronavirusvaksinene ved å lese de siste artiklene på Vaccines.news.

Kilder inkluderer:

ScienceTimes.com

2 Likes