Studie: Naturlig smittespredning gir immunitet, mens Covid-19-mRNA "vaksiner" ødelegger den

Fra NaturalNews.
Les hele artikkelen her.

Studie: Naturlig smittespredning gir immunitet, mens Covid-19-mRNA “vaksiner” ødelegger den.

Utdrag:
"(Natural News) Å teste “positivt” for Wuhan coronavirus (Covid-19) og senere komme seg fra det, forutsatt at du i det hele tatt ble syk, gir varig immunitet som vitenskapen viser ikke kan gis gjennom “vaksinering”.

De siste tallene som ble presentert for det israelske helsedepartementet viser at Covid-19 mRNA-injeksjoner ikke gir noen form for varig beskyttelse mot sykdom. Faktisk øker de en persons risiko for å bli smittet og teste positive for varianter som “delta”, som nå sies å sirkulere.

I følge vitenskapen var de som allerede hadde “Fauci-influensaen” på et tidspunkt i løpet av det siste året, immun mot Israels nylige “utbrudd”, mens de som ble injisert har ble syke og døde av den siste “bølgen” av viruset.

Mer enn 7 700 “tilfeller” av Wuhan-influensa ble oppdaget i Israel under den siste utbruddet, og bare 72 av dem, eller under en prosent, skjedde hos mennesker som tidligere hadde fått det kinesiske viruset. I mellomtiden ble mer enn 3000 pasienter, eller rundt 40 prosent av nye tilfeller, oppdaget hos mennesker som hadde fått injeksjon i samsvar med myndighetens påbud.

“Med totalt 835 792 israelere som en vet har kommet seg etter viruset, utgjør de 72 tilfellene av reinfeksjon 0,0086% av alle som allerede var smittet med COVID,” rapporterte Israel National News.

“Derimot var israelere som ble vaksinert 6,72 ganger mer sannsynlige å bli smittet etter injeksjonen enn etter naturlig smitte, med over 3000 av de 5 193 499, eller 0,0578%, av israelere som ble vaksinert og smittet i den siste bølgen”.

Vaksiner er det virkelige viruset - SI BARE NEI!
Nyheten har, som du kunne forvente, splittet Israels helsedepartementets eksperter sterkt, hvorav noen er “kovidianere” som har satt sin fulle og udelte tro på injeksjonene, og andre som er mer skeptiske.

Tilhengere av Faucismens religion kan rett og slett ikke takle en verden der kjemiske mRNA-injeksjoner er noe annet enn den perfekte kur mot kinesiske bakterier, og leder oss alle inn i den “nye normale” som genetisk modifiserte (GMO) kimærer.

Som Nancy Reagan en gang sa:

“Narkotika tar drømmen fra hvert barns hjerte og erstatter den med et mareritt, og det er på tide at vi i Amerika reiser oss og erstatter disse drømmene.”

Da Nancy Reagan ble spurt av en liten jente hva hun skulle gjøre hvis noen ga henne medisiner, sa hun til barnet: “Vel, du sier bare nei.”

Vi kan ikke være mer enige, fru Reagan, og det er grunnen til at vi daglig forteller leserne våre å bare si nei til narkotika, i dette tilfellet mRNA-injeksjoner fra regjeringen. Disse mRNA-injeksjonene truer med å ødelegge livene til både barn og voksne, og bør unngås når en narkotikahandler “lege” som Tony Fauci prøver å presse dem på deg.

Tusenvis av mennesker blir alvorlig skadet eller dør av disse injiserbare stoffene, som er usikre og helt eksperimentelle. Nancy Reagan ville være forferdet over å se disse pusherne i regjeringen og media som ba foreldrene om å stikke sine dyrebare små barn med seg.

Ikke bare det, men disse stoffene fra regjeringen sprer flere “varianter” i “warp speed”, noe som gjør plandemien verre.

Det folk trenger er helbredende mat og urter, ikke medisiner fra en Big Pharma-fabrikk. Dessverre har mange mennesker blitt villedet til å tro at visse urter er “farlige stoffer”, når virkeligheten er at stoffene kalt “medisin” av den typen som nå blir gitt ut for å bekjempe kinesiske virus, er de virkelig farlige stoffene.

“De vaksinerte skaper og sprer varianter så vel som de dødelige inflammatoriske piggproteinene”, skrev en av våre egne kommentatorer. “Vi vil alle bli berørt og skadet før eller senere”".

De siste nyhetene om kinesisk virusinjeksjonsbedrag finner du på ChemicalViolence.com.

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

IsraelNationalNews.com.

3 Likes