Transparency International: – Dårlig innsyn i vaksineindustriens handlinger

En rapport fra Transparency International avslører et mønster med dårlig gjennomsiktighet og en urovekkende trend fra regjeringer som sensurerer nøkkelopplysninger om sine bestillinger fra legemiddelfirmaer. Organisasjonen skriver:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/05/transparency-international-darlig-innsyn-i-vaksineindustriens-handlinger/

No shit, Sherlock. Det er ikke noe problem at maksineindustrien holder til i mørket. Ikke er det noe nytt heller. Gjesp. Det som ER alvorlig er at folk ikke klarer å legge sammen 2 + 2. “I bakvendtland, der øst er vest, og 5 og 2 er 9.”…hvem skulle ha trodd at Prøysen var så konspi…:wink:

Svært få i Norge tar vaksina og politikerne blir mer og mer desperate… i den grad at de latet som om de skulle «gå foran i køen» for å lage litt oppstyr…
Gjesp ja🤷‍♀️

1 Like

Så bra da. Jeg følger ærlg talt ikke med i lame stream media i det hele tatt. En ex fortalte litt stolt at han hadde tatt den, jeg gratulerte med overgang fra sau til lab-rotte :wink:

1 Like

1 Like