CNN viste i dag Dr. Sherri Tenpenny si at "Vaksinene gjør folk magnetiske, og nøkler fester seg til huden deres". Biden kommenterte at desinformasjon må stoppes. Har vaksinemotstandernes sak blitt svekket nå?

Fra CNN.
Les hele artikkelen her, med video hvor Dr. Sherri Tenpenny sier at “folk blir magnetiserte av mRNA-injeksjonene, og nøkler og spisebestikk av metall fester seg til huden deres”.

Kommentar:
Er det mulig at en injeksjon på ca 5 ml, 5 cm3 med klar væske kan inneholde nok magnetiske partikler til at spisebestikk av metall og nøkler vil feste seg på huden? Etter at injeksjonen er fordelt rundt i kroppen, kan områder av huden, selv om injeksjonen er samlet på et sted, være magnetisk nok til det? Tvilsomt.

CNN viste i dag et opptak at Dr. Sherri Tennpenny hvor hun sa dette i et foredrag, og hun har nå blitt utpekt som en av “et dusin superspredere av feilinformasjon”. Dette ble senere kommentert av President Biden, se video.

Det er sannsynlig at Dr.Tenpennys påstand vil bli utnyttet for alt det er verdt for a sverte alternativpressen, siden Dr.Tennpenny har vært flittig vist til av flere alternativpresse nettsteder. Kan det skade Reiner Fuellmich kommende rettsak? Venstres Guri Melby kalte vaksineskeptikere for “utskudd”, og vil få mer ammunisjon for dette nå.

Selv om denne lite gjennomtenkte påstanden fra Dr. Tenpenny kan skade den seriøse kritikken fra alle andre fremstående forskere og vitenskapsfolk, må en holde seg til de ugjendrivelige fakta vi vet i samtaler og diskusjon, noen utvalgte her:

  • Overlevelsesprosenten er over 99,85% for Covid, og 99, 997% for ungdom og barn, det samme som for en litt mer en alminnelig sesonginfluensa, dermed kan ikke massevaksinering rettferdiggjøres.
  • Covid er påvist av PCR-testen, som satt til over 40 sykler, ikke skiller mellom andre koronavirus som influensa A, influensa B, forkjølelsesvirus og andre virus i koronafamilien, på 40 sykler er feilprosenten over 95%.
  • “Vaksinen” beskytter ikke de som har fått mRNA injeksjonen mot å få koronavirus igjen, og antall og alvorlighet av bivirkninger og død etter injeksjonen er fullstendig uakseptable. Overlevelsesprosenten for viruset er over 99, 85%, det beviser at de flestes naturlige immunforsvar seg av det, og da er ikke en vaksine nødvendig.
  • Nedstengninger, sosial distansering og munnbind har ikke medisinsk eller vitenskapelig grunnlag, for eksempel så er åpningene i det vevde stoffet som de medisinske munnbindene består av, 1000 ganger større en diameteren på et virus i koronafamilen, og da skulle også grunnlaget for sosial distansering og begrensninger på antall personer i lokaler og tilstelninger rakne.
  • Produsentene av “vaksinene” fraskriver seg alt ansvar for bivirkninger på kort og lang sikt, også uventede bivirkninger som død, og er immune mot søksmål. De som blir skadde må eventuelt få erstatning fra Pasientskadefondet. Bare på grunn av dette alene, er det nok til å reservere seg mot injeksjonen.
3 Likes

Det er nå uansett de som pusher vaksinen som farer med mest feilinformasjon. Det vet vaksine-pusherne utmerket godt selv, også. De begynner å bli stadig mer ekstreme og desperate. I flere land må nå folk regne med å miste jobben hvis de ikke tar vaksinen. De ekstreme tiltakene vil kunne få et etterspill med krav om erstatning osv. Likevel kjører de på som besatte. Man må virkelig lure på hva det egentlige målet deres er.

3 Likes

Som et (maaske) svar paa dit spoergsmaal Flabb1, saa fik jeg at vide for mange aar siden, at vor selv bestaltaltede “elite” ikke oensker det medte af menneskeheden paa jorden - kun dem selv og robotter til at klare hvad de ikke selv vil…

Foer Max Igan blev slettet fra ALLE platforme, sagde han stort set det samme…

2 Likes

Og hvem er det som definerer “ugjendrivelige fakta”. Den såkalte vitenskapen har jugd og juksa med begge henda i tiår etter tiår. Media juger så det renner 24/7. Man må nesten ha stått på labben sjæl, skal man påstå å besitte disse fakta. Jeg tror mye mer på å kickstarte eget kognitivt apparat. At bigpharmas papegøyer får “vann på mølla” bør aldri være til hinder for å si det som det er. Har ikke sett akkurat denne varianten av Dr. Sherri, men har fulgt henne i 15 år. Hun gruser main stream så det holder, og ikke en eneste såkalt “ekspert” tør å møte henne face to face i kovidioti-debatten.

At hun nå tas fram for latterliggjøring er bare etter boka. Alternativet er at hun begår “selvmord”. Folk bør kanskje få av seg sveisebrillene, da er det litt større mulighet for å se at det er full krig. WWIII.

3 Likes