Se "Hannibal Lecter" skuespilleren få en "liksom injeksjon" med Covid-19 mRNA "vaksine"

Fra Coronanews123.
Les hele artikkelen her, med videoen som viser at innholdet i sprøyten presses ut og på bakken etterpå, og ikke inn i armen på Anthony Hopkins, også en video med Tucker Carlson som intervjuer et 17 år gammel Pfizer “vaksine” offer.

Utdrag:
WATCH ANTHONY HOPKINS’ FAKE VACCINATION, SHOT GETS SQUIRTED ON THE GROUND.

“For those who think all the celebrity/politician shots are real, or not saline solution. Please remember, if one thing like this is a lie, then it is all a lie. Nurses welcome to weigh in, in comments”.

(View at Bitchute).

Comments on original Instagram post, disputing “excess liquid” explanation in Reuters “fact check.”

.

Tucker Carlson Speaks with Victims of Pfizer COVID “Vaccine,” One a 17-Year-Old “Elite Athlete”.

Breaking News:

DHS Training Program Prepares For Rural Lockdowns, Mass Quarantines Against Unvaccinated.

Kommentar:
Det har lenge vært mistanke om at eliten, politikere, skuespillere og kjendiser og de som skal bli med i New World Order får en ufarlig saltoppløsning, og ikke mRNA-injeksjonen. Eller som her hvor injeksjonen fakes (hadde de gått tomt for saltoppløsninger)? Når de sier de er friske etter injeksjonen, vil mange bli ukritiske mot “vaksinen”. Saltoppløsningen er tappet på samme hetteflasker som mRNA-injeksjonen, det er bare serienummeret på etiketten som er forskjellen.

Så legen, sykepleieren eller hjelpepleieren som setter sprøyten må vite forskjellen. At Eric Clapton fikk mRNA-injeksjonen måtte ha vært en feil, Clapton ble alvorlig syk. Clapton har mange millioner fans, og mange hadde nok ikke ville ha hatt motforestillinger mot “vaksinen” hvis deres idol hadde vært frisk og rask etter injeksjonen.

2 Likes