Video: Slovensk sykepleier sier at 30% av "vaksinene" er placebo, saltvannsoppløsninger

Fra TapNewsWire.
Les hele artikkelen her, med en video, ca. 1,17 minutter. Overskriften sier Slovak(ia), men flagget i videoen er Slovensk. Informasjonen her har ikke andre kilder ennå.

Utdrag:
" SLOVAK NURSE SAYS 30% OF VAXXES ARE PLACEBO.

Mon 3:14 pm +00:00, 9 Aug 2021 6.

posted by Weaver.

Thank you to ihunt for posting this article.

.

.

Kommentar:
Denne informasjonen om at en så stor del av “vaksinene” er saltvannsoppløsninger er ennå ikke stadfestet med dokumentasjon og fra andre kilder, men det er mange påstander om at herskerklassen, overklassen, kongehus, regjeringsmedlemmer, politikere og kjendiser, får saltvannsoppløsninger, for det hadde ikke tatt seg ut om de hadde blitt alvorlig syke etter å ha fått injeksjonen. Heller ikke nyhetsankere, journalister og redaktører i MSM.

Men Eric Clapton, rocke og gitar legende med mange millioner fans, ble alvorlig syk, og advarte mot injeksjonen i Rolling Stone Magazine, honnør til dem for det. Et BBC nyhetsanker døde etter injeksjonen, og en eldre bokselegende fra USA. Dette kan være feil, for den eneste forskjellen mellom et hetteglass med en mRNA-injeksjon og en saltvannsoppløsning er serienummeret på etiketten som bildet viser.

Spørsmålet blir hvor mange saltvannsoppløsninger har AstraZenica, Moderna, Pfizer og Johnson&Johnson produsert? Er de produsert i mange millioner, kan det ikke være for placebo-testing, for det krever bare noen tusen injeksjoner for blind og double blind tester.

De som står bak den konstruerte korona-krisen kan ikke ville at alle skal ha en mRNA-injeksjon som gjør en stor prosentandel syke, også alvorlig syke. Det trengs nøkkelpersonell innenfor alle deler av infrastrukturen, statsforvaltning, helse, matproduksjon, nødetater, militære og politi mm også i New World Order, og det må derfor være mange flere hundre millioner som må få saltvannsoppløsninger.

Det er et fjell av bevis allerede for at koronakrisen er konstruert, et globalt kupp kamuflert som en helsekrise, og som har vært planlagt i flere år før det ble erklært en pandemi. Hvis det er mulig å finne bevis for at vaksineselskapene produserer mange millioner saltvannsoppløsninger, tappet på samme hetteglass med bare forskjellig serienummer, er det avgjørende.

Det er blodprøver fra de som er friske etter injeksjonen, og fra de som blir syke som vil gjøre det klart, og som blir testet på uavhengige laboratorier, hvis det er noen igjen, for storkapitalen har snart kjøpt opp alle.

2 Likes

For ca 2 uker siden hørte vi gjennom Ukcolumn at helseministeren i UK sa i parlamentet at de som hadde fått placebo skulle også få # ausweise# ( som russerne kaller det på folkemunne nå- ligger dypt i ryggmargen )

3 Likes