Economist: Rasisme – Altfor mange italienere på Italias landslag

Som kjent slo Italia England i en høydramatisk EM-finale i fotball. Tidsskriftet Economist har sin egen vinkel på dette og knytter Italias seier til fascisme, rasisme og nederlag for multikulturalismen. Og da tenker de ikke på de mange italienerne som ble fysisk angrepet på gata i England. Nei, for problemet, ifølge Economist var det italienske landslaget sjøl:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/economist-rasisme-altfor-mange-italienere-pa-italias-landslag/
1 Like

image


Etter krigen var det fritt fram for jødemakta, som Rotschild’s Economist, å propagere for innvandring og å bygge ned europeiske identiteter (særlig den nordiske) - med applaus fra konsensusorienterte kulturliberale.

Et folk med svekket identitet og lav sjøltillit yter mindre motstand når maktkonsentrasjoner prøver å grave til seg natur- og samfunnsressurser. Tribalisme er en sterk drivkraft i å skaffe eller beholde en sjølstyrt nasjon, og de aller fleste krigene opp gjennom historien har skjedd på etniske og kulturelle skillelinjer.


De angelske skandinaver som bommet på straffe…

1 Like

Noe såååå forferdelig, da gitt. Sett Soros på saken :wink:

1 Like

Jeps Anki - og Soros kan Jo altid faa hjaelp af pedo- Epstein eller maaske bare Berluskoni…og den Argentinske masse-morder - the so-called ‘Pope’…“amen” :exploding_head: