Erna vet ikke hva hun har stelt i stand: «Hva mener du er helseskandalen?»

Av Tine Cecilia Holm

På den populære bloggen Helsetine skriver Tine Cecila Holm om helsespørsmål. Hun er profesjonell helse-journalist/skribent og redigerer med 25 års allsidig erfaring fra norske medier som Aftenposten, Egmont og Aller. Hun gikk i konfrontasjon med statsminister Erna Solberg på statsministerens egen Facebook-side, og her skriver hun om det. Først publisert på Helsetine.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/08/erna-vet-ikke-hva-hun-har-stelt-i-stand-hva-mener-du-er-helseskandalen/
2 Likes

Man skulle jo naesten tro Jeres Erna var en af nazi-Danskernes venner :sleepy:

HVOR er de FRIE Nordiske lande blevet af :sleepy::sleepy:??

1 Like

“Vi ser en nærmest kriminell grov bagatellisering og/eller hemmelighold av bivirkningene. Og nå er man godt i gang med vaksinasjon av ungdom og barn. Det er en gruppe som blir svært lite syke selv om de blir smittet. Risikoen for vaksineskader er den samme som for voksne. I tillegg er det godt dokumentert at naturlig immunitet erhvervet gjennom naturlig smitte er sterkere, bredere og lengrevarende enn vaksineindusert immunitet.”

Lege Erling Hilmersen

4 Likes

Det er og har vært (en god stund) kvalmende å se at media og politikere later som de bryr seg mens de lyver og dekker over den egentlige agendaen (svekke folks helse og immunforsvar - ødelegge folks sunne fornuft og gjøre dem avhengige av «staten» og «eliten»)
Stoler ikke på noe av det de sier…

4 Likes