Finnes det konspirasjoner i virkelighetens verden?

Av Pål Steigan, opprinnelig skrevet som kronikk til Aftenposten.

Begrepet «konspirasjonsteori» ble populært i forbindelsen med Warren-kommisjonens rapport om drap på John F. Kennedy. Det hevdes at det ble lansert som et røykteppe for å hindre at det ble stilt for kritiske spørsmål om hvem som hadde stått bak drapet, noe som i seg sjøl kan sies å være en konspirasjonsteori. Begrepet brukes i hytt og pine, slik man kan se eksempel på i John Færseths artikkel i Aftenposten 17. april med tittelen «Den elleville konspirasjonskulturens tilbakekomst».


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/finnes-det-konspirasjoner-i-virkelighetens-verden/
1 Like

Ja, på forum.steigan.no kunne jo et innlegg være på hele 2.200 tegn :joy:

Kanskje Steigan bør spørre redaktøren om han kan skrive 3 innlegg på rad, slik man kunne på hans eget forum. For da får jo Steigan - etter å dele opp og tilpasse innlegget - anledning til å uttrykke seg med hele 4.500 tegn.


Selvstyre.no:

1 Like

1 Like

At pjuskefiddinger som denne Færseth opptrer som nyttig idiot og får så mye pressedekning sier det meste om nivået på lame stream media. Knapt verdt et tastetrykk å gå i debatt med dette skrulleriet.

1 Like

Ja lavmåls i både MSM og på fjesboka…
Argumentene til covidsekten er… «jamen India» som tidligere var «jamen Sverige»

Ingen hører på fornuftige ogg ubestridelige argumenter som at WHO har endret kriteriet for pandemi rett før dette sirkuset inntraff.
At kurven følger influensa kurven for syke og døde, det ignoreres.
Og ingen bryr seg om lave dødstall og innleggelser på sykehus.
Norge har ikke engang økt antall intensivplasser på sykehus.
Altså er covid en religion, ikke en sykdom🤷‍♀️

2 Likes

Hehe - ja. Den mest fanatiske til nå. Jeg blir fortsatt overrasket over hvor langt folk har dratt nedstenginga av kognitive evner. Debatten dratt ned i ligaen til d-kjendiser, mens vaksinepusher’n heier fra godstolen. Det var ikke mulig å se dette komme. Selv ikke for en gammal konspi som våkna for 20 år siden.

1 Like

3 Likes