Helse, avsporinger og illusjonen av et demokrati

Vi har bedt dr.philos. Dag Viljen Poleszynski om å kommentere diskusjonen om PCR-tester, vaksiner og krisetiltak, og her er hans kommentar.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/helse-avsporinger-og-illusjonen-av-et-demokrati/
1 Like

Veldig gode poenger her😊
Ser at Dagsavisen idag skriver at man må ta disse «miljøene» på alvor (altså disse sim er uenige i det offentlige narratives som spys ut i hovedstrøms media)
Det er altså om å gjøre å stemple motstand og opposisjon som konspiratoriske og forsøke å sverte de som tar til motmæle…
Ikke akkurat oppdriften på et vellykket demokrati når man ikke slipper til kritikk?
Om det et slik de vil ha det skjønner jeg ikke poenget med ulike politiske parker og Stortinget. Kan bare gå tilbake til å la kongen bestemme alt😁

3 Likes

Tja, jeg er vel ikke helt enig at det er “mindre viktig” å vurdere pcr når hele hoaxen er bygget rundt den. Men ellers har han jo noen poenger. Litt mer baller på Dr. Coleman, da :wink:

1 Like

Nok en avsporing er at de henger ut et par personer fra Gran med navn og kaller dem konspirasjonsteoretikere. At de skal ha dødd av viruset er vel heller «med»?

Hva med å like gjerne gå ut med navn på ALLE som har dødd av og med viruset og liste opp hele deres helsehistorikk samtidig? Hvor mange røkte, var overvektige eller led av hvilke andre sykdommer?

Nei dette handler kun om å sverte opposisjon

3 Likes

Det purken og media bedriver er likskjending…literally. Alt for å pushe frykt. Alle med litt aktivitet blant de kognitive evner + litt interesse for spørsmålet, bør etter 13 mnd ha skaffet seg oversikt over hva som er hva i kovidioti-narrativen. Hvis ikke anbefaler jeg; Dr. Vernon Coleman, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, Dr. Cristiane Northrup, som en begynnelse. Coleman er kul; han sier med rette at vi er i krig - og at det er greit å ta en runde med hvilken side vi ønsker å støtte. Det er ganske interessant å se en haug av reinkarnerte smågestapister tre fram as we speak. Og det skal bli verre :slight_smile:

3 Likes

Gikk inn på nyhetsspeilet for å se hva de skriver om han som døde (han jobbet for dem):
«NTB sin nyhet angir “En mann i 60-årene fra Gran kommune døde tirsdag etter å ha vært syk med covid-19”. Hans siste ettermæle er en falsk nyhet. Flere på Facebook sier han var helt frisk på mandagen.»

Han var helt frisk på mandag og døde på tirsdag?!
Kan noen bekrefte/avkrefte dette? Og hvorfor skal man ha det til at han var syk hvis han ikke var det?
Opplagt ugler i mosen🤔

3 Likes

Kan ikke bekrefte/avkrefte noe om det. Men uansett tilstand; det media gjør er så grotesk at man blir målløs.

3 Likes

Morsomt at Erna åpner Norge nå som vår/sommer er her…
Hallo! Ingen blir forkjølet om sommeren☀️

3 Likes

Tiltakene har jo vært såååå effektive. :smiley:

3 Likes