Https://www.nettavisen.no/nyheter/covid-19-har-na-lavere-dodelighet-i-norge-enn-vanlig-sesonginfluensa/s/12-95-3424162865

I tilfelle noen fortsatt er i tvil. Tror mange begynner å bli lei dette tullet, men de aner vel ikke hvordan de skal komme ut av det pga flokktilhørighet etc.

3 Likes

“– For uvaksinerte gamle er dette en livsfarlig sykdom. For unge, friske er dødsrisikoen veldig, veldig lav uansett om man er vaksinert eller ikke. Det er derfor meningsløst å snakke om en gjennomsnittlig IFR, sier Aavitsland, som heller trekker fram vaksinasjonsgrad i risikogruppen”.

Når dødsrisikoen er veldig, veldig lav for unge, friske uansett om de er vaksinert eller ikke, hvorfor skal de ha “vaksinen”? Journalisten som intervjuet Aavitsland, burde ha stilt spørsmål om dette, siden Avitsland representerer regimet i saken.

Dødeligheten for Covid har aldri vært særlig forskjellig fra et alminnelig sesong influensavirus, så hvorfor har det i det hele tatt vært nedstengninger, sosial distansering, og munnbind med åpninger i det vevde stoffet som er tusen ganger større enn diameteren på et virus i korona-familien?

“– For uvaksinerte gamle er dette en livsfarlig sykdom”. Overlevelsesprosenten for viruset er 99,85% for de som ikke er i risikogruppen, og Covid og influensa har samme risikogruppe, de aller fleste eldre i høy alder med underliggende sykdommer, og folk med redusert immunforsvar av forskjellige årsaker. Det var ikke noe samfunnsproblem at eldre døde under influensasesonger tidligere, så hvorfor er det blitt et så stort problem nå, at de utenfor risikogruppen, altså 99,85% av befolkningen, må “vaksineres” med en eksperimentell mRNA-injeksjon som produsenten fraskriver seg alt ansvar for bivirkninger, ukjente og uventende, på kort og lang sikt?

En kan ikke regne med slike spørsmål fra en journalist fra et MSM som har samme finansielle eiere som den enormt mektige farmasøytiske industrien.

3 Likes

Pussig at forumet ikke genererte ei lenke til artikkelen. URL’en er riktig. Tillot meg å legge til ei lenke fra kommentaren din.

2 Likes

Hm og, hvor mange doer af injektionen I Norge??

Populasjon Norge er 5,54 millioner.
3,6 millioner doser gitt.
1,88 millioner ferdig vaksinert, ca 35%.
Kilde Google.

1 Like

Og, hvor mange har mistet livet I landet kaere Northern Light!?

Bare det, at det er et saadant spoergsmaal Jeg stiller her, boer Jo faa folks alarmklokker til at ringe konstant :sleepy:

1 Like