Koronasertifikat rulles ut tross protester og uten klarhet i regler for bruken av det

Stortinget vedtok endringer i smittevernloven for å innføre koronasertifikat i Norge. Dette ble gjort mot stemmene til Senterpartiet og Rødt.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/06/koronasertifikat-rulles-ut-tross-protester-og-uten-klarhet-i-regler-for-bruken-av-det/
2 Likes

Så høringen var ikke reell, dette har vært planlagt og vedtatt på kammerset lenge🙄
Bare å legge ned Stortinget når de ikke lenger har noen funksjon. Spar de pengene🤷‍♀️
Kan godt legge ned hele statsapparatet for min del, de tjener ikke lenger folket…

3 Likes

Hehe - selvsagt var ikke høringen reell. Alt er sirkus. Det positive er at all gørra blir mer og mer synlig. Selv folk som er kognitivt sveiseblinde begynner å stusse nå :wink:

2 Likes

“Arrangementer og ved innreise”. Dette er bare for å sukre pillen. Når det er blitt etablert, vil det legges til nye steder hele tiden, som supermarkeder, butikker, offentlige kontorer, bensinstasjoner, tog og buss, bilverksteder, vinmonopolet, apoteker og dating-apper bare for å nevne noe.

Folk skal presses til å ta mRNA-injeksjonen som gjør de som overlever til slave av Big Pharma for resten av livet. Vaksinepasset på mobilen vil pinge brukeren når det er tid for en oppfølgingsvaksine, en, to eller tre ganger i året, for maksimal profitt for Big Pharma. I land uten offentlig helsevesen må brukeren selv betale for “vaksinene”, tas ikke vaksinene, utgår vaksinepasset, og brukeren blir stengt ute fra samfunnet.

Vaksinepasset på mobilen vil bli som en “ekstern chip”, og vil gi regimet en uimotståelig mulighet til å kontrollere og styre individet som de vil, alt med “sikkerhet” og “helse” som påskudd til de for de meste godtroende befolkninger. Det blir som dyrets merke i Åpenbaringen, som er den beste beskrivelsen på vaksinepasset.

Det er ikke noe egentlig opposisjon på Stortinget, det er å anse som et eneste kartellparti, bare med forskjellige politiske fløyer, som forfatteren Shamir Amin beskrev det parlamentariske systemet. Hele det parlamentariske systemet er korrupt, og det representative demokratiet er bare et spill.

Det blir det samme hvordan en regjering i et slikt system settes sammen av partiene på Stortinget eller lignende, de samlede politiske beslutningene over tid vil alltid komme den globale storkapitalen som politikeren tjener til gode. Politikernes oppdrag for storkapitalen er at all statlig eiendom som er folkets eiendom, skal bli kapitalens eiendom. Så innfører de nyliberal markedsøkonomi, og privatiserer alle sosiale rettigheter.

Som de har gjort i sør og mellom Amerika, Afrika og store deler av Asia. Nå er det Vestens tur, og den enorme ubetalbare statsgjelden som hver land får siden nedstengningene finansieres med lån i WB og IMF, som styres av bankkartellene som eier gjelden, gjør at bankkartellene kan ta statlig eiendom som betaling. Slik blir New Wold Order, staten og folket eier ingenting lenger, det er storkapitalen som blir stående som eier.

Da innfører de verdensregjering, med en leder, en valuta, en hær, i en verden uten landegrenser som kan begrense den frie flyt av valuta, arbeidskraft, varer og tjenester. det blir NWO, en verden med en herskerklasse og en slaveklasse.

1 Like

Naa, Norge efterligner nu pedo-nazi-Danmark…der roeg det sidste haab om ‘sanity’ fra det Europaeiske fastland - Jeg haaber da ikke I planlaegger at tage med de Danske loest haengende fedtpuder paa voldtaegts-togt af smaa babyer…:sleepy: - dette er det absolut eneste Danskerne har laert og, den eneste maade de kan faa sex paa nu for, INGEN vil have noget med dem at goere…

Jeg har ladet mig fortaelle de mener dette (voldtaegterne af smaa boern) helt fint naar de bare husker at afholde deres evangelisk-lutheransk-sataniske boenne-moeder…:sleepy::-1:

Det lille nazi-helvede har vaeret der foer adskillige gange - yrgh…:face_vomiting:…det gode for os udenfor, er vi ved hvad der sker der naest …de foelger Jo manuskriptet fint…min dybeste foragt for dette lille slagtehus vil ingen ende tage…