Microsoft vs indiske bønder – systemet klargjøres for «AgriStack»

Av: Colin Todhunter

I april signerte den indiske regjeringen et Memorandum of Understanding (MoU) med Microsoft, som tillot sin lokale partner CropData å utnytte en hoveddatabase over bønder. Avtalen ser ut til å være en del av politiske initiativet AgriStack, som innebærer utrulling av ‘forstyrrende’ teknologier og digitale databaser i landbrukssektoren.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/05/microsoft-vs-indiske-bonder-systemet-klargjores-for-agristack/
1 Like

Ondskap satt i system

2 Likes

Er ikke dette et ganske dødt nettsted nå?

Jeg haaber godt nok Bill Gates med “venner” meget snart bliver buret inde for livet - fy for helvede da for psykopater!!!

…ikke så dødt at du ikke er her! :rofl:

–Fra spøk til alvor, så hadde forumet dette antallet sidevisninger når du skrev kommentaren:

image

Det fine med discourse-forumet er at formatet også fungerer som et passe strømlinjeformet arkiv. Jeg har dessverre (for meg) vært oppholdt med andre ting en lengre stund, men planlegger å bruke forumet mer aktivt fremover. Jeg er spesielt interessert i å sette meg bedre inn i hvordan covid19-vaksinene (ikke) fungerer, og da vil feks. @Northern_Light sine innlegg i korona-kategorien være til god hjelp:

Discourse sin søkemotor er bra, så man kan også bare søke på ordet “vaksine”:
https://www.selvstyre.no/search?q=vaksine

1 Like