Nå er det offisielt: Turister fra USA må ha vaksinepass for å reise til EU-land

Fra Mercola.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
"After more than a year of shutdown for the pandemic, all European Union countries will open to American tourists for summer 2021 — with one caveat: You’ll need a vaccine passport to get in.

EU president Ursula von der Leyen broke the news to The New York Times, saying, “All 27 member states will accept, unconditionally, all those who are vaccinated with vaccines that are approved by the EMA (European Medicines Agency)". All three vaccines currently approved in the U.S., as well as the EMA’s AstraZeneca shot, will be accepted for the passport.

SOURCE: Daily Caller April 25, 2021.

Kommentar:
For å sitere Gates: Det er nødvendig med vaksinepass for å selge vaksiner. For hver person som får et vaksinepass, har tatt en PCR-test og vaksine som Gates og andre investorer i den konstruerte koronakrisen tjener på. Multipliser det med flere milliarder, så sier det litt om den astronomiske gevinsten som eliten får fra sine investeringer i de farmasøytiske selskapene.

Når vaksinepass først er etablert, får Makten etter hvert total kontroll over individet, for det blir med garanti utvidet hele tiden. Befolkningene vil leve som frittgående i et åpent fangenskap, akkurat som verdensregjeringen av ikke-valgte billionærer vil i deres New World Order.

Denne avgjørelsen av storkapitalens politikere vil nok helt sikkert bli vist til for å rettferdiggjøre vaksine- pass her til lands også, lettere å introdusere for regimet nå som sommeren nærmer seg for et reiseglad folkeslag.

2 Likes

Det er vel ikke alle husdyr som vet/forstår at de lever i fangenskap, heller. Man skal gjøres til kveg. Får bare håpe at antall reisende og turister går så mye ned at det ikke lønner seg å holde på slik. Da blir det kanskje mindre viktig med vaksinepass etter hvert.

1 Like

Reiseliv er ødelagt for min del i hvertfall. Har egentlig aldri likt å fly, etter at sikkerhetskontroll kom har jeg fått avsmak for flyplasser. Og nå med munnbind, testing osv er det helt uaktuelt. Tanken på å bli satt i husarrest/karantene er også fullstendig frastøtende og det vil jeg ikke ta sjansen på i framtida heller. At man ikke får komne hjem.

Nei, får spare de pengene :blush:

3 Likes

Men hva med oss som har familj spridd över halva jorden? Jag har t.ex inte föräldrar och syskon i Norge… ska jag aldrig mer kunna träffa dem?

2 Likes

Møtes på grensa

1 Like

Problem solved! Tack Smiley… vad skulle jag göra utan dig? :upside_down_face:

1 Like

Anmeldelse av norske myndigheter

2 Likes