Norsk presse, det finnes ingen internasjonal aksepterte diagnosekriterier for «long covid»

Hvor lenge skal vi tviholde på at covid-19 er livsfarlig, når det bare er noen få som dør av det? Vi vet at det er også senskader som følge av andre virus. Uansett kan ikke potensielle etterskader forsvarliggjøre at vi stenger ned et samfunn på denne måten.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/norsk-presse-det-finnes-ingen-internasjonal-aksepterte-diagnosekriterier-for-long-covid/

Norsk presse er ikke interessert. De styres utenfra og er kraftig sensurert og sponset.
Alle motstemmer ties ihjel.
Det handler ikke om sykdom, det handler om å skremme folk så de ikke tør å gå ut av døra si.

Det handler om å kue og true ungdommen så de blir lettere å kontrollere for teknokratene framover. Det de ønsker er at folk skal la seg diktere «frivillig»…
Så isteden for å diskutere må vi gå ut og leve.
Var innom bilverksted idag og satt i halvtime der uten maske. Ingen sa noe selv om andre kom og gikk😊
Har ennå ikke brukt det, og skal aldri a den på da det kun er et symbol på billig underkastelse.

2 Likes

Du må ha svært tungt for det. Det er ikke dødligheten i seg selv som er hovedproblemet. Det er smittsomheten. I et spesialisert samfunn etter just-in-time-prinsippet, er det helt nødvendig å stenge ned kontrollert, for å sikre at samfunnet sentrale funksjoner blir beskyttet.
Det vi får demonstrert nå - er hva som blir ansett som viktig eller ikke. Så kan du velge, om du vil forsette å sørge over det tapte, ellr om du bruker tiden til å lære noe nytt.

Nuvel. Din definisjon av “helt nødvendig” har ingen støtte fra medisinsk hold, utover fra de som løper narrativets ærend, og selvsagt er det kun de pjuskene som slipper til orde hos de presstituerte. Kovidiotiet har to funksjoner; å kræsje den verden vi kjenner, som NWO-gutta gjør sitt ytterste for å fikse, hvilket antagelig er helt greit + (på et spirituelt nivå) å vekke folk fra slumretilværelsen i 3D matrix. Hvilket er enda bedre. Det har nada, null og nix med omsorg for noens helse å gjøre. Tror man at bilderbergerbolla og pikkoloen har den slags på agendaen, kan man få seg en overraskelse etterhvert. Men frykt & kognitive evner = dårlig match :slight_smile:

Det finnes hauger og lass av info om dette. Men man står selvsagt helt fritt til å holde seg til den offisielle narrativen. Vi har fri vilje :slight_smile:

1 Like

Du burde heller konsenterer deg om det her- men da må en løfte blikket opp fra navlen- og det ser ikke ut til at den selvstendige tenkingen din håndterer.

Hva er du det du vil ha tilbake? Din innbilte frihet?