Shabana Rehman: Forakten mot Charter-Svein – og det folkelige

«Charter-Sveins munnbindbrenning foran Stortinget, er det beste som kunne skjedd den norske koronadebatten. Helt uavhengig av om han har rett eller ikke.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/shabana-rehman-forakten-mot-charter-svein-og-det-folkelige/
2 Likes

Selv om jeg er kvinne selv kan jeg ikke annet enn å se at når verden styres i større grad av kjærringer (av begge kjønn) så er barnehagementaliten sterk😂

4 Likes

Svein Østvik har helt rett i sin aksjon. De blå “medisinske” munnbindene har en maskeåpning mellom det vevde tøyet/stoffet som er 1000 ganger diameteren på et virus i korona-familien, som en Stanford studie viste. Les mer om dette her. Munnbindene kan derfor ikke beskytte brukerne mot virus i omgivelsene, og omgivelsene blir ikke beskyttet om brukeren av munnbind har et koronavirus.

Dette må fagansvarlige i helseministeriet som har påbudt munnbindene ha visst om. Munnbindene er et påfunn for å skremme, og for å befolkningene til å underkaste seg regimene. Hvis det hadde vært helsemessige grunner for påbudet, ville helseministeriet ha påbudt munnbind med en viss standard og spesifikasjoner. Men det er det samme hva slags munnbind befolkningen bruker, strikkede, heklede, og andre hjemmelagede sydd av tøy med maskevidde mye større enn de medisinske tillates brukt, også mote-munnbind.

Munnbindene har også vist seg å inneholde farlige kjemiske stoffer og mikrofiber som vist på innlegg på Steigan.no, og munnbindene, som for de flestes del er fremstilt i Kina, har også vist seg å inneholde farlige orm-parasitter. Big Pharma tjener også stort på at millioner blir syke av munnbindene.

2 Likes