Sløseriet

«Sløseriet synes å være bunnløst når det gjelder prestisjeprosjekterskriver Liv-Ellen Vangsnes er medisinsk redaktør i Tidsskriftet, som er organ for Den norske legeforening.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/04/sloseriet/
3 Likes

Konsulentfirmaene som skal få sykehuspersonalet til å “arbeide smartere”, sammenslåinger og nedleggelser av fødestuer i utkant-Norge etc, er en start på en privatiseringsprosess. Privatisering av helsevesenet er noe Høyre vil gjøre så fort de får sjansen. Høyre (og AP ledelsen) vil inn i EU, og EU-kommisjonen vil privatisere helsevesenet i EU.

Apropos sløsing, regimet har gitt over 15 milliarder til USAs krigføring mot Syria, og 13 milliarder til Gates Foundation, Solberg ga bort 500 millioner på scenen på en Beyonce konsert i New York, og milliarder i subsidier til vindkraft-baroner i skatteparadiser, og 5,2 milliarder i skattelette til Norges rikeste.

Men når regimet skal spare, spares det for eksempel ved at de i fjor kuttet 15 millioner til tannreguleringer for barn fra vanskeligstilte familier, og kutt på 121 millioner til briller for svaksynte barn. Litent, men det er ikke annet en kan vente seg fra et høyre-regime, at de gjør de fattige og det offentlige fattigere, og de rike rikere, det er høyrepolitikk.

4 Likes

Det er helt sinnsykt. Men er det riktig å kalle noe høyre eller venstre mer? Høyre er ikke lenger et konservativt parti, og ap er ikke et arbeiderparti. Det er ikke engang politikk de driver med- det er idiotikk! De spiller etter sine egne regler.
Og det kan de fortsette med, sannsynligvis fordi vi er idioter😀
Vi får de politikerne vi fortjener, var det noen som sa en gang.

3 Likes

Ingen av partiene har vært opposisjon det siste året. Om ingen av dem snart tar til motmæle mot dette syke virus idiotiet så stemmer ikke jeg :exploding_head:

3 Likes

Apropo korrupsjon:
«I tillegg har regjeringen de siste ti årene gitt mer enn ti milliarder kroner til vaksinealliansen Gavi, som samarbeider tett med WHO.»
(Terje Tvedt)

2 Likes