Helse må være ei privatsak for å unngå korrupsjon og for å bedre folkehelsa

Kongeriket Norge fordeler ikke fellesskapets inntekter på en rettferdig måte. Måten Kongeriket Norge fordeler ressurser er ved at en liten gjeng politikere & byråkrater deler ut penger til enkelte mindretall i samfunnet som de sjøl velger ut gjennom synsing & føleri. Den som forstår systemteori og spillteori forstår at dette uunngåelig fører til - eller at det er - et korrupt samfunnssystem.

En rammeavtale for kjøp av enda flere hurtigtester gjennom 2022 er lagt ut på anbud med en ramme på 4 milliarder kroner.

Norge har kjøpt hurtigtester for en halv milliard uten anbud – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Subsider er korrupsjon. Og det gjelder også innenfor Helseriket Norge. Den politisk-økonomiske maktkonsentrasjon har korrumpert dithen at problemet med folkehelsa ikke er hvordan man skal bedre den, men hvordan man skal tjene penger på den. Hvordan kan vi tjene penger på virusinfeksjoner? Hvordan kan vi tjene penger på kreftsykdommer? Hvordan kan jeg gjøre karriere innenfor helseforetak? Hvor mye kan jeg tjene gjennom denne stillingen? Hvordan kan jeg sikre avtaler for disse produktene? Hvordan kan jeg selge tjenester til staten? …men dette har ingenting med helse å gjøre.

God helse er nesten gratis. Det handler om å spise mindre (som er billigere), men nyte det du spiser. Ikke spise, eller drikke alkohol, før du legger deg (la kroppen faste). Droppe sukker, overprosessert mat, tobakk. Unngå kronisk stress. Sove godt. Ta D-vitamin i vinterhalvåret. Ha en sunn bakterieflora ved å ikke leve for sterilt eller tygge medikamenter. Utsette seg sjøl for kaos og kroppen for kortvarig stress. Ha sunne blodårer gjennom aktivitet og kanskje dusje i kaldt vann. Vandre i naturen. Tilgi seg sjøl & andre. Være glad i hverandre. Beundre noe vakkert. Finne og undre seg over det mystiske.

det er helse.

Men hva gjør Satan Norge? Jo, aktører innenfor Satan Norge har funnet ut at man kan tjene masse penger på å feks. sprøyte gift i kroppen til folk med kreftsvulster. Dette til tross for at det har vært kjent i flere tiår at kreftsvulster trenger sukker, eller glukose, for å vokse. Den beste, generelle måten å helberede seg fra kreftsvulster er derfor å sulte kroppen for glukose. Men Satan Norge, på linje med amerikansk-sionistisk legemiddelindustri, ignorerer vitenskap når den ulønnsom, fordi djevelens vilje er å vokse den korporative svulsten som er legemiddelindustrien.

2019 Globalt legemiddelmarked 11.500 mrd. NOK (“oljefondet”)
2019 Kreftmedisiner 1.300 mrd. NOK
2019 Vaksiner 300 mrd. NOK

2021 Vaksiner 1.663 mrd. NOK

Coronavirus and the money behind vaccines | FT Film - YouTube

Global Vaccine Market Report 2021: Market is Valued at $187 Billion in 2021, with COVID-19 Vaccines Contributing $137 billion

Finnes det ei løysing?

Løysinga er enkel - ikke subsidiere helse. Helseriket Norge bruker hele 60.000 NOK per norsk statsborger på “helse”, men i realiteten ødelegger de folkehelsa gjennom desinformasjon, skremsel, giftmedikamenter, medikamenter som ødelegger bakteriefloraen, skadelige RNA-vaksiner; for ikke å nevne alt det kroniske stresset som påføres folk gjennom “arbeidslinja” og alskens undergraving fra det offentlige.

Eller for å vinkle det på en annen måte - ville du betalt 60.000 NOK i året for ei statlig helseforsikring, eller ville du tatt ansvar for di eiga helse?