Texas: 1 måned etter maskepåbud ble opphevet, synker antall smittede, innlagte og omkomne fortsatt

Fra Derimot.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
"Dr. Fauci kan ikke forklare hvorfor antallet Covid-tilfellene i Texas fortsatte å falle til tross for at staten hadde åpnet opp igjen. Epidemiforskere overalt strever med å komme med en forklaring. Det er alle fall verdt å merke seg at folk i Texas spiser mer ute nå ifølge Opentable Seating.

De har nøye fulgt med på tallene for de økonomiske aktivitetene etter nedstengningen. Fordi ekspertene strever med å komme med et tilfredsstillende svar, ble dr. Fauci spurt om fenomenet i et intervju på MSNBC tirsdag morgen. Han er jo senior-rådgiver for president Biden om dette spørsmålet.

Dr. Fauci så ut til å bli helt stum. Først antydet han at disse tallene ikke hadde blitt fastslått ennå på grunn av « reultater henger etter». Det kunne ha vært en god forklaring dersom tallene bare kom fra de siste par ukene. Men det har allerede gått en måned, og tallene fra Texas fortsetter å synke. Antallet tester med positivt resultat fortsetter å falle om man ser på utbredelsen i hele befolkningen.

For de som ikke har fulgt så nøye med så er situasjonen i Texas den at det har gått 26 dager siden staten «åpnet igjen 100 prosent». Ingen munnbind-påbud. Det har gått 34 dager siden guvernør Abbott annonserte gjenåpningen. Antallet nye tilfeller, antallet dødsfall, antallet sykehusinnleggelser har alle positive tall. Alle tall har falt.

Legene spekulerte i om siste kvelds tettpakkede Texas Ranger kamp kunne bli en «superpreder (som Stugris … eller Super Bowl-kampen i Miami?)

Dr. Fauci her allerede gått mot CDC-direktør Walenskys retorikk om « foreløpig dom» . Og på tirsdag fortalte han CNBC at «så lenge vi fortsetter å vaksinere folk effektfullt, tror jeg ikke at (vi vil se en fjerde bølge) komme.».

«Men det vil ikke bety at vi ikke fortsatt vil se en økning i antall tilfeller».

I mellomtiden kunngjorde Det Hvite Hus på tirsdag at de nå kommer med en ny dato for at alle amerikanske voksne skal ha fått en vaksine, nemlig 19. april. Det er faktisk to uker tidligere enn datoen de satte først. Regjeringen har allerede sendt ut nesten 150 milliarder doser".

1 Like

4 Likes

“Antall smittede” er for det første helt fake. Man kan ikke finne “antall smittede” med en “test” som er mekka for noe helt annet. Men om det hadde vært “smittede” er det en helt uinteressant faktor i medisinsk sammenheng. Heia Texas, anyway!

3 Likes

Ser at Oslo vil åpne for vaksinerte…
Hadde jeg eid en restaurant hadde jeg ikke villet åpne for noen få «utvalgte»…
håper ikke folk lar seg lure av denne salgstaktikken.:face_vomiting:

4 Likes