Tucker Carlson Fox News, spør: Hvorfor dør mange tusen av Covid-19 vaksinene?

Fra Global Research.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
"How many Americans have died after taking the COVID vaccines? Not Americans who’ve been killed by the virus, that’s a huge number, but how many Americans have died after getting the vaccines designed to prevent the virus? Do you know the answer to that question? Do you know anything about the downside? We know a lot about the upside of the vaccine. We’ve been completely in favor of vulnerable people taking vaccines.

We checked today. Here’s the answer, which comes from the same set of government numbers that we just listed: Between late December of 2020, and last month, a total of 3,362 people apparently died after getting the COVID vaccines in the United States. Three thousand, three hundred and sixty-two — that’s an average of 30 people every day. So, what does that add up to? By the way, that reporting period ended on April 23. We don’t have numbers past that, we’re not quite up to date. But we can assume that another 360 people have died in the 12 days since. That is a total of 3,722 deaths. Almost four thousand people died after getting the COVID vaccines. The actual number is almost certainly much higher than that — perhaps vastly higher".

Kommentar:
Det kan synes ubetydelig at en nyhetsanker i USA stiller dette spørsmålet i en av sine programmer, men Tucker Carlson er en av de mest populære nyhetsankerne, og Fox News er en del av MSM i USA, og sees også på kabeltv og Internett over hele verden, og har høyere seertall en CNN og MSNBC, over 2.2 millioner i USA ser Fox News i primetime.

Det er derfor dette må nevnes, for når Carlson spør om hvorfor så mange tusen amerikanere dør etter å ha fått mRNA-injeksjonen på primetime, så må mange millioner amerikanere også begynne å spørre seg om dette. Fox ledelse må få honnør for å la Carlson stille spørsmålet, for Big Pharma kan umulig like at Fox tar dette opp.

Kommer Big Pharma til å bruke sin enorme makt i USA med sine korrupte politikere til å presse Fox til å tie om massedøden som mRNA-injeksjonene fører til? Hvis ikke, kan det tenkes at dette kan få folk til å forstå faren med injeksjonene og reservere seg. For det er MSM som informerer 95% av folket og Fox News er mest sett i USA. Vi kan bare håpe at amerikanerne gjør opprør, og at opprøret sprer seg til Europa, det er det eneste som kan stoppe dette angrepet på menneskeheten.

3 Likes

Jeg har lurt lenge på hvorfor Tucker Carlson får være den ene msm-røsten som sier det som det er og stiller riktige spørsmål. The Great Awakening har vel sine metoder :slight_smile:

4 Likes

Vi er rigtigt mange der stiller helt samme spoergsmaal som Tucker Carlson…

Amerikanerne slagter saamaend bare deres egne, helt som Danmark goer…de er nu saa “flinke” :sleepy:

2 Likes

Jeg tror Tucker Carlson står på trygg grunn. Fordi, iflg en amerikansk advokat som deltar i Reiner Fuellmilch sitt team Stiftung Corona Ausschuss sa ca 3.uke i april at “vaksinasjonen” i USA har stoppet helt opp. Denne advokaten påstod at ca 30 mill er “vaksinert”. Jeg har også hørt tall som 30% osv.
Dette vet selvsagt Tucker Carlson mfl og derfor kan han stille disse spm nå.

2 Likes

Dødstallene etter covid-vaksinering i verden er allerede høyere enn de samlede dødstallene etter vaksinering for de 20 forgående årene. Dette er totalt ukjent for folk flest. Har observert at å nevne dette for folk er ganske bortkastet da det blir helt glemt i løpet av 10 minutter.

Det har nok å gjøre med hvem det er som sier det og gir informasjonen. Nettopp derfor er det utrolig viktig det som T Carlson gjør her. Ren fakta i seg selv har tydeligvis ikke så mye betydning, men hvis en autoritet eller kjendis formidler dette gjennom et TV-apparat så blir det en helt annen effekt hos den halvvåkne mottakeren. Flokken må ledes den rette veien.

Bææææ! :wink:

2 Likes

Hjernevasken har vært effektiv ser man av den ihuga maskebruken. Jeg bruker det ikke og er ensom svale mange steder…
Folk bruker den samme og tar den av og på i ren lydighetsrutine uten tanke på om det har noen effekt🙄
På samme måte vil noen tenke at det er greit å la seg injisere - uten å reflektere over det absurde i at et helt uskyldig influensa år ligger bak oss med svært få døde…

5 Likes

Bra jobba! Har heller ikke hatt mulepose på ett eneste sekund. Var litt artig den tida den var “påbudt” her i kommunen. Til å begynne med pumpa jeg meg litt opp for å stå i evt mas. Men det uteble helt. Det som skjer med folk når de utfører denne lydighetsøvelsen, er at de fullstendig slutter å forholde seg til rasjonell atferd, logiske tankerekker, fakta. De går rett i kognitivt koma. “Påbudet” varte ganske kort tid, men jaggu går flertallet fortsatt med det. Og folk sier det ikke er mulig for noen ytterst få å kontrollere en hel befolkning…?! Det er enklere enn å rappe sukkertøy fra unga. :wink:

3 Likes

mulepose, munkorg, munblöja… kärt barn har många namn😘

1 Like