UK: Covid-19 pasienter prioriteres fremfor kreftpasienter, som kan føre til at 18 000 dør i helsekø

Fra Derimot.no.
Les hele artikkelen her.

Utdrag:
"Opp mot 18 000 kreftpasienter kan dø i England innen ett år fordi nasjonen fokuserer på behandlingen av Covid-19. Det viser en studie.

Samtidig som Storbritannia har satt krefter inn på å bekjempe epidemien til det nye koronaviruset kan kreft komme til å kreve opp til 18 000 liv i England. Det skyldes mangel på diagnostisering og behandling, advarer en ny studie. Forsinkelse i diagnostisering og behandling av kreft kan føre til av sjansene til å overleve for tusener av mennesker rundt om i England. Det antyder undersøkelser fra University College London (UCL) og Health Data Research Hub for Cancer (DATA-CAN).


Helseundersøkelse for kreft.

Forskere har analysert data fra mer enn 3.5 millioner pasienter, og oppdaget av Covid-19-utbruddet indirekte kan føre til mer enn 17 900 ekstra dødsfall på grunn av kreft innen et år. Det inkluderer 6 270 alvorlige tilfeller av nylig diagnosiserte kreft-pasienter. Referanser om gjennomsnittlig nedgang i tidlige kreft-diagnoser har allerede steget med 76 prosent, sier studien. Den legger til at antallet som har fått cellegift-behandling også har falt med 60 prosent i England.

*«Det er mange faktorer som virker inn her, inkludert rask mulighet til diagnose og behandling, sosiale tiltak, endring i folks oppførsel når det gjelder å oppsøke medisinsk behandling, og de økonomiske virkningene av Covid-19". Det kommer også av dødsfallene på grunn av Covid-19-infeksjoner» , sier professor Harry Hemingway, forfatter av studien, og direktør ved UCLs institutt for helseinformasjon. Det faktum at folk er nølende med å kontakte lege av frykt for å bli smittet av koronaviruset, selv om de har bekymringsfulle symptomer spiller også en rolle.

En nylig meningsmåling antyder at omtrent 10 prosent av befolkningen ikke vil kontakte sin lege selv om de har en klump eller en ny føflekk som ikke forsvinner innen en uke. En tredel av de som svarte var generelt bekymret rundt det å søke hjelp nå under epidemien. Ifølge vitenskapsfolkene kan dette faktum også innvirke på dødsraten, spesielt blant kreft-pasienter.

Denne utviklingen har ført til at National Health Service (NHS) nå kommer med en kampanje som be r folk med potensielt alvorlige sykdommer å søke hjelp og legge seg inn på sykehus når det er nødvendig. Professor Peter Johnson som er direktør for NHS-klinikkene for kreft, ber pasientene oppsøke lege, og peker på at «Covid-frie kreft-avdelinger» som gir nødvenig behandling finnes i 19 områder i hele England. I mellomtiden har antallet bekreftede koronavirus-tilfeller i Storbritannia nådd 162 350, ifølge John Hopkins-iuniversitetet. Mer enn 21 700 mennesker har dødd av Covid-19 i hele landet".

Kommentar:
Covid-19, et virus som ikke er bevist isolert ennå, har en overlevelsesrate på 99, 85%, og er ikke farligere enn et sesonginfluensavirus. Og risikogruppen er den samme, stort sett folk i høy alder på sykehjem med underliggende sykdommer. Det er bare unntaksvis at yngre mennesker dør, som i en influensa.

Kreft derimot, har en mye høyere dødelighet, og dette må helsemyndighetene vite. Det gjelder også tuberkulose, og pasienter med det må også stå bak i køen når Covid-19 pasienter prioriteres. Dette kan ikke forstås på en annen måte at det må være bevisst politikk. De vil kvitte seg med folk som trenger behandling i et offentlig helsestell. For I New World Order er alle sosiale rettigheter privatisert, og bare individer for er profitable og relevante for herskerklassen får leve i slaveklassen.