Utgangspunktet for kovidioti-debatten

Vi lever i en (3D)verden av kaos. Det er ikke lett å navigere om dagen. Og alle får ha sin egen sannhet. Selv om det ikke er lett å etterleve uten å slenge med leppa både i øst og vest :wink:. I min verden - helt fra galskapens start i mars i fjor - finnes det ikke noe sars cov 2 i medisinsk forstand. Og hvis de av oss som hevder det har rett, er hele jævla narrativen smoke & mirror on steroids. Men hvis man mener at viruset finnes blir utgangspunktet for debatten et helt annet, og det blir helt umulig for de to ulike “leire” å debattere konsekvenser, restriksjoner, blablabla. Så da burde man vel egentlig bare la det være…haha. Uansett, jeg synes David Icke forklarer på et særdeles folkelig nivå hva problemet består i. Enjoy :slight_smile:

2 Likes

Icke er koko og tror på menneskeøgler. Kokovidiot. Så jeg gidder ikke engang se videoen av ham.

Det står du jo fritt til å mene selvsagt. Men blir det ikke litt samme type argumentasjon som de som ekskluderer Pål Steigan fra å ha ett eneste vettugt synspunkt om noe som helst fordi han hilste på Pol Pot en gang i verden…?

2 Likes

Vår kropp/hjerne modellerer verda, og vi har alltid en subjektiv oppfatning av den. Naturvitenskapen er den mest sikre, generelle modellen av verda vi har, fordi den er møysommelig bygd gjennom kravet om at alle skal kunne uavhengig verifisere teoriene.

Det naturvitenskapen viser, helt grunnleggende, er at verda er kausal. Årsak → virkning. Naturen er et mønster som utfolder seg etter “universale lover”. Det finnes ikke magi.

Med det vi vet utvikla alt livet på jorda seg fra enkle celler til mer og mer komplekse celler og multicellulære organismer, og naturvitenskapen kan i dag beskrive denne prosessen i fascinerende detalj.

–Om du i voksen alder opererer med en modell av verda hvor enkelte mennesker egentlig er øgler i menneskedrakt, så er du så langt fra et edru og fornuftig perspektiv på tilværelsen at man egentlig har påvist at du har psykiske problemer. Så har Icke tatt avstand fra sin tidligere galskap, eller har han ikke?


Pål Steigan har nærmest en sinnslidelse også. Han har et helt liv fortrengt det faktum at sentralstyrt kommunisme representerer høy kapital/maktkonsentrasjon.

Her var det en del å diskutere, men det blir et litt langt lerret å bleke…
f8946c087afabd05.jpeg
Mange tror på magi, som en minister og en utøver innen sport. Litt markedsføring hånd i hånd med devils handsign…

Ikke for å pirke, men akkurat det fingersymbolet betyr noe annet enn “djevelens horn”. Det handsignalet der betyr å “ringe” siden tommelen stikker ut i stedet for pekefingeren. :call_me_hand: Dette er djevelsignalet: :metal:

Ego er ikke et argument.

image

Tegningen fremviser et typisk kristenfundamentalistisk perspektiv som misoppfatter hva naturvitenskapen er. Naturvitenskapen er forklaringsmodeller for empiriske data, og den beskriver et univers med kausale årsak-virkningsforhold som følger universale lover. Naturvitenskapen forklarer ikke hvorfor det eksisterer et observerbart univers, og forklarer ikke hvordan vi kan observere noe (bevissthet).

Til motsetning er påstanden “Gud skapte universet” en åndstom kommentar som ikke forklarer noe som helst.