Venstreleder Guri Melby: – Vaksineskeptikere er «utskudd»

Kunnskapsminister og Venstre-leder Guri Melby kom med følgende kommentar til VG 4. juli 2021 i forbindelse med vaksinedebatten:


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/07/venstreleder-guri-melby-vaksineskeptikere-er-utskudd/
3 Likes

Hvis slike politikere syns det er greit å kalle uvaksinerte, som også er deres velgere og oppdragsgivere, for “utskudd”, hva kan man kalle politikerne for da? Som vanlig er det politikerne som forsimpler og ødelegger den åpne debatten. Feks når de gnåler om hatprat og rasisme så oppnår de bare å skape økt polarisering - og hat. Tror dessverre denne stigmatiseringen av de uvaksinerte kommer til å øke på utover høsten med god hjelp av VG og andre fordummende massemedia. Det har fungert fint hittil.

3 Likes

Hehe, pytt sann. Når spike proteinet har fått herja litt rundt med “innskuddene” blir det vel noe roligere etterhvert. I mellomtida får vi bare se litt humoristisk på ting :wink:

3 Likes

Man må bare huske på at disse politikerne ikke er så mektige som de prøver å gi inntrykk av. :slight_smile:

3 Likes

De er så “mektige” som vi - folket - lar de få lov til å være. Noen synes det er svært så komfortabelt å bli fjernstyrt av folk som hadde to muligheter i ungdommen; bli ungdomspolitiker eller bli med i røde kors :wink: Det første man kan gjøre er jo å trekke seg helt unna dette valgtøyset. La være å delta. Så kan man jo jobbe bittelitt med sin egen suverenitet. Skal ikke så veldig store endringer til før det gir ganske ok resultater :slight_smile:

2 Likes

Hvis skeptikere til Covid-19 mRNA “vaksinene” er utskudd, så kunne det vært interessant å vite om Guri Melby vil kalle disse Covid-19 mRNA “vaksine” skeptikerne som advarer på det kraftigste mot “vaksinene”, for utskudd:

 • Professor Luc Montagnier, virolog og Nobelprisvinner i medisin.
 • Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA-vaksiner.
 • Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer, og visepresident for selskapet.
 • Professor Sucharit Bhakdi, mikrobiolog.
 • Professor Dr. Peter McCullough spesialist hjerte og karsykdommer.
 • Professor Dolores Cahill Bioteknologi.
 • Professor Anna-Mia Ekström epedemiolog.
 • Professor Stefan Swartling Peterson leder for global helse UNICEF.
 • Dr. Sherri Tenpenny osteopat.
 • Dr. Carrie Madey Biolog.
 • Dr. David M. Martin spesialist på patenter innen den farmasøytiske industrien.

Dette er noen av de modige av fremstående forskere og vitenskapsmenn og kvinner, som uredd taler den globale storkapitalen midt i mot. Dessverre får de bare tale i alternativmedia, i MSM er de bannlyst, så Guri Melby har kanskje ikke hørt om dem?.

4 Likes

Denne Norske politiker og, ikke mindst hendes Danske nazi-fascistiske udskuds kolleger* kan kalde mig helt hvad de har lyst til…bare de holder deres klamme naever helt vaek fra mig og mine!!

Naar jeg her kalder de smaa, smaa Danske politikere for nazi-fascistiske udskud, saa er det fordi det er hvad de er og, det er helt ufatteligt mildt skrevet om dette direkte aekle boerne-sex-slave HELVEDE…

Det er ioevrigt ikke ret lang tid siden, en politiker fra et andet land sagde stort set samme ord og, I samme forbindelse udtalte, at det jo desvaerre er langt fra foerste gang lignende sker I Norden men med vaegt paa dem, han helt korrekt, kaldte de Danske psykopater der nu igen oedelaegger baade landet og folket.

Jeg haaber godt nok ikke Jeres Norske politikere ser op til dette Danske psykopatiske udskuds-affald der nu slagter baade deres egne og andre I tusindvis…“for sjov” :sleepy::sleepy: