Grunnlegger av Black Lives Matter slutter etter kjøp av luksuriøse eiendommer

Medgrunnlegger av Black Lives Matter, den sjølerklærte marxisten Patrisse Cullors, har sagt opp stillingen som BLMs administrerende direktør midt oppe i en mediastorm om hennes noe ekstravagante livsstil. Den 37 år gamle Cullors har vært leder for Black Lives Matter Global Network Foundation i nesten seks år og er i det siste kommet i skuddlinja på grunn av en del nokså kostbare eiendomsinvesteringer. Hun insisterer på at hennes avgang som leder ikke har noe med dette å gjøre.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/05/grunnlegger-av-black-lives-matter-slutter-etter-kjop-av-luksuriose-eiendommer/

Nok et eksempel på at det er mektige og styrtrike interesser som står bak slike organisasjoner som på et øyeblikk får full mediedekning og en eller annen form for innflytelse. Enten det er BLM, bolsjevikene i Russland mm. Antony C. Sutton har jo dokumentert hvordan verdens rikeste har støttet bevegelser som regelrett har destabilisert hele samfunn gang på gang, men også støttet feminismen, berget Sovjet flere ganger fra å bryte sammen slik at de kan opprettholde den kalde krigen etc.

Nå dreier det meste seg om Covid og klima. En ting er i hvert fall sikkert, alt dette går på bekostning av menneskeverdet - det er elitens fordekte angrep på flertallet. De rikeste er altså de som står bak kulturmarxismen og det som skjer av store endringer.