Sosial nedstengning og selvmordstanker hos ungdom

«Under pandemien har ungdommer hatt færre sosiale arenaer de kan bruke til å bearbeide erfaringer og utvikle seg. En økning i antall ungdommer som blir innlagt på landets største barne avdeling i samme periode etter intoks, gjør oss bekymret.» Det skriver psykologene Silja Katrina Krøvel og Pia Victoria Lund i Psykologtidsskriftet.no.


Dette er en relatert diskusjon ved siden av det originale innlegget ved https://steigan.no/2021/06/sosial-nedstengning-og-selvmordstanker-hos-ungdom/

Noen i regjering - storting -militæret og administrasjonen vet veldig godt at dette ikke har noe med virus å gjøre men en dekkoperasjon for noe som har med økonomi å gjøre. Disse folka har fått informasjon som sikkert sier at det er for å redde verdensøkonomien (og trusler om at Oljefondet eller Norges investeringer vil lide hvis de ikke blir med på skuespillet)
Sikkert solgt inn med Pisk og gulrot på alle nivåer.
Bak der igjen er det folk som vet at det handler om større ting som imperialisme (spille RISK med nasjonene, skaffe kontroll og berøve folks frihet slik at de på toppen ikke mister makta si)
Bak der igjen sitter djevelen og hvisker disse gutta i øret :woman_shrugging:

1 Like