Hade på badet, covidioter

Jeg hadde tenket å poste på trådene om boligpoltikk, igjen, men det er jo umulig for alle covid-postene som har dukker opp i mellomtiden. Det er jo også det eneste dere bryr dere om å kommentere på.
Unsubscribe me…

2 Likes

Hejdå Anne❤️.
Boligpolitikk är något underordnad kampen för grundläggande mänskliga rättigheter, så som rätten att bestämma över sin egen kropp.

Fortfarande väldigt viktigt och seriöst tema, men starkt förbundet med Plandemi-temat.
Samma härskarklass som gör det svårare för folk att få ett eget hem vill göra det svårt för alla att leva, punkt.

4 Likes

Du kan jo poste egne tråder, som nå😊
Ellers kommer du jo nye ting opp her i ett kjør, fra Steigan. Noe som gjør at andre diskusjoner detter ned på siden… men om du poster i en gammel tråd så havner den på topp igjen.

Uansett, boligprisene har galloppert samtidig som folks lønninger ikke har steget noe særlig. Noen tror det betyr at boliger er mer verdt - mens det egentlig betyr at pengene er mindre verdt enn før. Folk lever på lån…
Og nå som USA trykker mer penger for å «holde hjulene i gang» vil denne utviklingen fortsette. Og man skjuler det som er en finanskrise (eller et pyramide spill om du vil) bak alt snakket om virus. Slik henger alt sammen med alt.

En ting jeg lurer på er hvem som kjøper alle nye leiligheter som stadig bygges? Befolkningstallet i Norge stiger jo ikke nevneverdig…
Er det spekulanter?

4 Likes

Man får jo lyst til å gi deg en klem :heart:

2 Likes