New Zealand: Kundeservice personale i offentlig og privat sektor får 4000$ i bot og fengsel hvis de nekter å ta Covid-19 "vaksinen"

Fra Principa Scientific.
Les hele artikkelen med en video (1,20 min) her.

Utdrag:
" NZ Govt Now Forces COVID Jabs Or Else Jail Time, $4,000 Fine

Published on May 9, 2021

Written by Jim_Crenshaw

The tyrannical New Zealand Prime Minister, ⁣Jacinda Ardern has finally decided to destroy her own citizens by forcing vaccines on ALL front line staff with a $4,000 fine if they fail to comply. Jacinda and Bill Gates have had many, many meetings with her, so she is likely part of the NWO and focused on drastic population reduction.

⁣https://www.legislation.govt.n….z/regulation/public/

Source: NoFaceMasks

More at www.bitchute.com

Kommentar:

Med det vi vet nå, er ikke dette en vaksine, det er en injeksjon med mRNA som endrer DNA for alltid, og det kan ikke reverseres med dagens teknologi. “vaksinen” hindrer ikke den som har fått den å bli smittet av koronavirus igjen, og vil smitte andre. Den svekker immunforsvaret, og forsterker dermed for eksempel mildere åndedrettsbesvær til alvorlige tilstander.

De med robust helse og immunforsvar blir ikke så syke av injeksjonen, men stoffene ligger “sovende” i cellene til individet blir sykt og svekket, da går det til angrep. mRNA-injeksjonene er for befolknings-reduksjon og befolkningskontroll som en del av et globalt kupp av en herskerklasse kamuflert som en helsekrise.

Å true med store bøter og fengsel for å ikke ta en mRNA-injeksjon til stort sett lavtlønnet personale som ikke har noe valg er ikke noe annet enn tvangsinjisering. Bivirkningene som har vist seg hos en stor prosentandel av de som har fått injeksjonen, er så plagsomme, alvorlige til fatale, (og dette er bare korttidsbivirkninger), at det kan sidestilles med drapsforsøk på folk. Injeksjonen må unngås så langt det er mulig.