Nytt lavmål: Selv Teletubbiene og Sesame Street Elmo får Covid-19 "vaksiner"

Fra Citizen Free Press.
Les hele artikkelen her, med vaksinesertifikat for Laa-Laa, Po, Tinky Winky og Dipsy for sikkerhets skyld.

Utdrag:
They’re vaccinating the damn Teletubbies…

Posted by Kane on July 9, 2021 3:04 am.

NEWS JUNKIES – CHECK OUT OUR HOMEPAGE .
image.

.

.

Kommentar:
“Although Teletubbies ’ official target audience is children aged one to four, infants under one do watch the show, acknowledges Kenn Viselman, president of itsy bitsy Entertainment, which holds U.S. licensing rights”.

Dette er ikke morsomt overhodet, når barn fra 1-4 år ser at teletubbiene har fått sine vaksinesertifikat, så skal de ha det også, og maser på foreldrene for å få en mRNA-injeksjon som svekker immunforsvaret deres for alltid.

Sesame Street er ikke bedre:

Intetanende foreldre som bare informerer seg med MSM, vet ikke at Dr. Mike Yeadon, Dr. Joseph Mercola, Dr. Robert Malone, Professor Sucharit Bhakdi, Nobelprisvinner Luc Montagnier blant andre fremstående virologer, forskere, mikrobiologer, advarer på det kraftigste mot Covid-19 “vaksinene”, og spesielt mot at barn og unge får disse mRNA-injeksjonene, de kaller det forbrytelser mot menneskeheten.

1 Like

Jeg skulle sett den (eventuelle) 1-åringen, eller 3-åringen for den del, som maser på gamlingene om vaksine. Nå må vi ta oss ei bolle her, asss :crazy_face: Selvsagt enig i at denne grisete propagandaen er forkastelig. Men det får da være måte på krisemaksimering

2 Likes

Det som skjer, er at barna får det inn med “morsmelken”, selv om ikke en i målgruppen for Teletubbiene 1-4 år maser om å få en mRNA-injeksjon, er ordet “vaksine”, plantet og sådd i barnesinnet som noe ufarlig og ønskelig, og når de blir gamle nok til å se Sesame Street så vil de kunne ønske seg vaksinene som Elmo, Big Bird og Kakemonsteret tar.

Barna blir “kondisjonert” til å ønske seg mRNA-injeksjonen, det er hva langvarig tv-påvirkning gjør med et barnesinn, de vil ønske seg noe de skulle frykte. Eierne av mediene er de samme som er eiere av Big Pharma, de styrer befolkningene mot sine mål med presse og media, fullstendig skruppelløse og kyniske som de er.

2 Likes

Netop Northern Light og, disse “ejere” af medierne - de er de helt samme som bliver styret af The World Religions…

DE vil have magten og de vil have Al magten! De skal bruge magten til at “resette” hele vores verden, som de jo har gjort foer! Et af redskaberne til dette er Klaus Schwab og hans World Economic Forum! Er denne organisation for det GODE!?

Kunne vi sammenligne The World Religions med nazismen??

1 Like

Det er ett perspektiv. Mitt perspektiv er at unga som er her nå holder langt høyere frekvens enn de voksne. De skjønner mye mer enn oss og sitter ikke så jævla fast i 3D som vi gjøre.

1 Like